Anni Heikkinen

Anni Heikkinen - sertifiointiassistentti

Aloitin Bureau Veritas Suomessa sertifiointiassistenttina 2021. Ennen Bureau Veritasta työskentelin harjoittelijana YK:n ihmisoikeusneuvostolla Genevessä sekä erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä Suomessa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Minulla on kandidaatin tutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta ja markkinoinnista sekä maisterin tutkinto innovaatiosta ja kestävästä kehityksestä.

Sertifiointiassistenttina työskentelen monipuolisissa toimistotehtävissä. Tarkastan auditointipaketteja sekä luon, päivitän ja lähetän sertifikaatteja asiakkaille. Vastaan asiakaskyselyihin ja huolehdin auditointien laskuttamisesta asiakkailta. Teen tiivistä yhteistyötä omien tiimikavereiden, myyntitiimin sekä ulkomailla sijaitsevien Bureau Veritasin toimistojen kanssa.

Pidän työssäni siitä, että työ käsittelee tärkeitä asioita ja tuntuu merkitykselliseltä. Organisaation arvot ja tavoitteet edistävät eettistä ja vastuullista kansainvälistä liikemaailmaa, ja tämä on myös lähellä omaa sydäntä. Suuri osa työtehtävistäni on melko itsenäisiä ja voin siten suunnitella aikatauluni ja työpäiväni. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat myös oman työn järjestelymahdollisuuksia ja tuovat vaihtelevuutta päiviin. Pidän huolta työn ja vapaa-ajan välisestä tasapainosta viettämällä paljon aikaa lemmikkieni kanssa ja harrastamalla aktiivisesti liikuntaa.

Oma tiimini on innostava, tukeva ja kannustava. Työkavereille voi aina puhua sekä onnistumisista että vastoinkäymisistä avoimesti. Ihailen työkavereideni sinnikkyyttä sekä kykyä olla aina läsnä, kun tukea tarvitaan. Esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja aidosti välittäviä. Haastavistakin tilanteista selvitään pilke silmäkulmassa, ja pyrimme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut tinkimättä työpanoksen laadusta.

Yhteystiedot:

Anni Heikkinen
Certification Assistant
p. 010 830 8697
anni.heikkinen@bureauveritas.com