BRC Food Standard
Katso seuraavan toteutuksen ajankohta koulutusten etusivulta
Bureau Veritaksen BRC Food Standard -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standard Issue 8:n mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteiden standardin vaatimusten ja sertifiointiprosessin läpikäymisen. Päivän aikana keskustellaan myös järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista.
Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.
Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:
• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• Elintarviketurvallisuuden käsitteet
• BRC Food Standard issue 8
• Sertifiointiprosessi
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
KOULUTTAJA
johtava arvioija, kouluttaja
Bureau Veritas Certification
Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.
KURSSILAISTEN PALAUTTEITA: