BV_BRC Food Standard issue 8

BRC Food Standard

Katso seuraavan toteutuksen ajankohta koulutusten etusivulta

Bureau Veritaksen BRC Food Standard -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standard Issue 8:n mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteiden standardin vaatimusten ja sertifiointiprosessin läpikäymisen. Päivän aikana keskustellaan myös järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista.

Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt

• Elintarviketurvallisuuden käsitteet

• BRC Food Standard issue 8

• Sertifiointiprosessi

• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

KOULUTTAJA
 

BV_Hanna Manninen
HANNA
MANNINEN

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

KURSSILAISTEN PALAUTTEITA:

Hyvä, käytännönläheinen koulutus. Jopa ylitti odotukseni. Tykkään Hannan koulutustavasta.

Erinomainen, osaava kouluttaja!

Hyvä koulutus ja hyvä vuorovaikutus. Välitön tunnelma oli koko päivän ajan.

Paljon hyviä keskusteluja ja esimerkkejä.