HACCP järjestelmän rakentaminen
Katso seuraavan toteutuksen ajankohta koulutusten etusivulta
Elintarvikkeiden tuoteturvallisuusriskien hallitseminen on olennaista elintarvikkeiden valmistuksessa. Valmistajan tulee ymmärtää riskit kokonaisvaltaisesti, ne tulee tunnistaa ja niitä tulee hallita. HACCP -periaatteiden käyttö on lakisääteinen velvollisuus.
Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.
Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.
Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:
• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
• HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
• HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
KOULUTTAJA
johtava arvioija, kouluttaja
Bureau Veritas Certification
Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.
KURSSILAISTEN PALAUTTEITA: