HACCP JÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN cover image (C) Canva

HACCP JÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN

TAVOITTEET

Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.
 

KENELLE KOULUTUS SOPII

Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.
 

Koulutuspäivän ohjelma:
 

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
  • HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
  • HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
  • AJANKOHTA

    13.6.2024 klo 9-16

    Kesto: 1 päivä

  • OPISKELUTAPA

    Lähiopetus

  • SIJAINTI

    Sokos Hotel Tripla, Helsinki

  • HINTA

    € 825 +alv

Image
BV_Hanna Manninen

Kouluttaja 
Hanna Manninen 
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Lisätietoja koulutuksista: koulutus@bureauveritas.com

PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimme osallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.