Ilmoittaudu

Elintarviketurvallisuusseminaari

Aloituspäivä :12/04 2018 - 09:00

Paikka : Tampere, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kesto : 1 päivä

Hinta : 200€

Elintarviketurvallisuusseminaari, huhtikuu 2018

Bureau Veritas Certification on markkinajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Järjestämme huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä aiheista elintarvikealalla.

Esittely 

Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ajankohtaisista aiheista!
 


Kenelle? Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.  

 

Aikataulu ja ohjelma

 

8.30    Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla

 

9.15    Päivän avaus ja esittelyt, Matti Hukari, tuotepäällikkö / Bureau Veritas  Finland

 

9.40    Kokemuksia  FSSC V4 auditoinneista, Hanna Manninen, johtava arvioija /
           Bureau Veritas Finland

 

10.20  Kahvitauko

 

10.40   Puubiomassasta eristettävien arvoyhdisteiden tutkimus, kehitys ja kaupallistaminen kansainvälisiksi hyvinvointituotteiksi, Harri Latva-Mäenpää, kehityspäällikkö FT/ Foodwest Oy

 

11.20   Nyhtökaura - Innovaatiosta menestystuotteeksi,  Reetta Kivelä, CTO /  
            Gold&Green Foods Oy, Green Gold

 

12.00   Kokemuksia puhtaanapidon kehittämisestä elintarviketeollisuudessa, 
            Merja Ahonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland
       
12.30   Lounas

 

13.30   Kiinan viennin haasteet ja toteutusmahdollisuudet, Riitta Rahkila, ylitarkastaja,
            Senior Officer, DVM, PhD / Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

 

14.15   Kahvitauko

 

14.35   Mitä Gluteenittoman tuotteen merkki edellyttää tuotevalmistajalta, Tarja Heimolehto, tuoteasiantuntija /   Keliakialiitto
 
15.00   Kokemuksia tuotannon Gluteenittomuuden auditoinneista, Jarno Ikonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland

 

15.15   Päivän yhteenveto ja päätös / Matti Hukari  

 

Lisätietoja

 
Seminaari järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereella, osoitteessa Ratapihankatu 43, 33100 Tampere. Seminaarin hinta on 200 € + alv 24% sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittaudu mukaan oikealla yläkulmassa olevan linkin kautta tai sähköpostitse 
noora.lehikoinen@fi.bureauveritas.com

 

Luennoitsijat


Matti Hukari, elintarvikealan sertifiointien tuotepäällikkö, Bureau Veritas Certification Finland

Matilla on 17 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden toimintajärjestelmien auditoinneista Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa, mm. BRC, HACCP, MSC CoC, RSPO, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti. Matin lähestymistapa auditointeihin ja alan uusiin innovaatioihin on käytännönläheinen ja positiivinen. Osaamisessa painottuu erityisesti meijeriteollisuus, kalan jalostusketju ja leipomoteollisuus.

 

  

 

Hanna Manninen, johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.   

 

 

 

Reetta Kivelä, CTO, Gold&Green Foods Ltd
Reetta Kivelä on suomalainen elintarviketieteiden tohtori ja kaurapohjaisen kasviproteiinituotteen, Nyhtökauran, innovaattori. Hän on yksi Nyhtökauraa tuottavan Gold&Green Foods -nimisen yrityksen perustajista ja toimii yrityksessä teknologiajohtajana vastuualueena uusien tuotteiden tuotekehitys, tutkimus ja prosessikehitys. Kivelä valittiin vuoden 2015 joulukuussa Vuoden nuoreksi tutkijayrittäjäksi, vuonna 2016 vuoden vaikuttajaksi, vuonna 2017 vuoden CTOksi ja vuonna 2018 Helsingin yliopiston vuoden alumniksi.
 
Jarno Ikonen, johtava arvoija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland
Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen
.
   
                   
Riitta Rahkila, ELT, ylitarkastaja, Eviran vientitiimi
Riitta on Eviran Kiinan vientivalvontajärjestelmä -vastaava, vastuualueena erityisesti eläinperäisten elintarvikkeiden vienti Kiinaan. Käytännön työtehtäviin kuuluu vientilupa-asioiden ja Kiinan viranomaisten kanssa neuvotteluiden lisäksi laitosten tarkastamista sekä toimijoiden ja valvojien ohjausta ja neuvontaa.
 
 
 
 
Harri Latva-Mäenpää (FT) on aloittanut Foodwestin kehityspäällikkönä kesällä 2017 vastuullaan erityisesti hyvinvointituotteiden tuotekehitys, kaupallistaminen ja yleinen liiketoiminnan kehittäminen. Hän on koulutukseltaan kemisti ja hän väitteli filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistosta 2017. Biotalouteen ja erityisesti luonnontuotekemiaan keskittyvän väitöskirjan aiheena oli: ”Havupuiden kantojen ja juurten bioaktiiviset ja suojaavat yhdisteet”. Hän on työskennellyt viimeiset 8 vuotta biotalouden ja luonnontuotteiden niin akateemisen tutkijan, tuotekehittäjän kuin käytännön liiketoiminnan näkökulmasta Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Harri on tottunut toimimaan erilaisissa verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla erityisesti hyvinvointituotteiden parissa. Harrin tavoitteena on kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja tämän pohjalta luoda yhteistyöllä uusia innovaatiota liiketoiminnan kehittämiseksi.

Ota yhteyttä

Noora Lehikoinen

Puh. +358 (0)10 830 8662

Lähetä sähköposti

Ajankohtaista elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmistä

  • ALGERIA
  • ANGOLA
  • ARGENTIINA
  • Armenia
  • AUSTRALIA
  • ITÄVALTA
  • AZERBAIDŽAN
  • BAHAMA
  • BAHRAIN
  • BANGLADESH
  • BARBADOS
  • VALKOVENÄJÄ
  • BELGIA
  • BENIN
  • BERMUDA
  • BOLIVIA
  • BOSNIA AND HERZEGOVINA
  • BOTSWANA
  • BRASILIA
  • BRUNEI
  • BULGARIA
  • BURKINA-FASO
  • BURUNDI
  • KAMBODŽA
  • KAMERUN
  • KANADA
  • KAP VERDE
  • KESKI-AFRIKAN TASAVALTA
  • TŠAD
  • CHILE
  • KIINA
  • KOLUMBIA
  • KONGON TASAVALTA
  • KONGON DEMOKRAATTINEN TASAVALTA
  • COSTA RICA
  • NORSUNLUURANNIKKO
  • KROATIA
  • KUUBA
  • CURAÇAO
  • TŠEKKI
  • TANSKA
  • DJIBOUTI
  • DOMINIKAANINEN TASAVALTA
  • ECUADOR
  • EGYPTI
  • EL SALVADOR
  • PÄIVÄNTASAAJAN QUINEA
  • ERITREA
  • VIRO
  • ETIOPIA
  • FIDŽI
  • SUOMI
  • RANSKA
  • RANSKAN ANTILLIT
  • GABON
  • GEORGIA
  • SAKSA
  • GHANA
  • GIBRALTAR
  • KREIKKA
  • GRÖNLANTI
  • GUATEMALA
  • GUINEA
  • GUINEA BISSAU
  • HONDURAS
  • UNKARI
  • ISLANTI
  • INTIA
  • INDONESIA
  • IRAK
  • ISRAEL
  • ITALIA
  • JAPANI
  • JORDANIA
  • KAZAKSTAN
  • KENIA
  • KOREA
  • KUWAIT
  • LATVIA
  • LIBANON
  • LIBERIA
  • LIBYA
  • LIETTUA
  • LUXEMBURG
  • MADAGASKAR
  • MALAWI
  • MALESIA
  • MALI
  • MALTA
  • MAURITANIA
  • MEKSIKO
  • MONTENEGRO
  • MAROKKO
  • MOSAMBIK
  • Myanmar
  • NAMIBIA
  • ALANKOMAAT
  • ALANKOMAIDEN ANTILLIT
  • UUSI-SEELANTI
  • NICARAGUA
  • NIGER
  • NIGERIA
  • NORJA
  • OMAN
  • PAKISTAN
  • PANAMA
  • PARAGUAY
  • PERU
  • FILIPPIINIT
  • PUOLA
  • PORTUGALI
  • PUERTO RICO
  • QATAR
  • ROMANIA
  • VENÄJÄ
  • RUANDA
  • SAINT-PIERRE JA MIQUELON
  • SAUDI-ARABIA
  • SENEGAL
  • SERBIA
  • SEYCHELLIT
  • SIERRA LEONE
  • SINGAPORE
  • SLOVAKIA
  • SLOVENIA
  • SOMALIA
  • ETELÄ-AFRIKKA
  • ESPANJA
  • SRI LANKA
  • SURINAME
  • RUOTSI
  • SVEITSI
  • SYYRIA
  • TAIWAN
  • TANSANIA
  • THAIMAA
  • TOGO
  • TRINIDAD JA TOBAGO
  • TUNISIA
  • TURKKI
  • TURKMENISTAN
  • UGANDA
  • UKRAINA
  • ARABIEMIIRIKUNNAT
  • YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA
  • YHDYSVALLAT
  • URUGUAY
  • UZBEKISTAN
  • VENEZUELA
  • VIETNAM
  • JEMEN
  • SAMBIA
  • ZIMBABWE
  • Muut sivustot
  • AFRIKKA
  • KANSAINVÄLINEN SIVU
  • LÄHI-ITÄ
  • KAAKKOIS-AASIA
Valitse toimialasi, omaisuutesi ja/tai palvelu
Toimialasi

Omaisuutesi

Palvelumme