Ilmoittaudu

Elintarviketurvallisuusseminaari

Aloituspäivä :11/04 2019 - 09:15

Paikka : Tampere, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kesto : 1 päivä

Hinta : 200€

Elintarviketurvallisuusseminaari, huhtikuu 2019

Bureau Veritas Certification on markkinajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Järjestämme huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä aiheista elintarvikealalla.

Esittely 

Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ajankohtaisista aiheista!


Kenelle? Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.

 

Aikataulu ja ohjelma

 

8.30    Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla

 

9.15    Päivän avaus ja esittelyt, Matti Hukari, tuotepäällikkö / Bureau Veritas  Finland

 

9.45    BRC Food Standard versio 8 julkaistu. Mikä muuttuu?,
   Asko Mäyry, toimitusjohtaja / ABC Solutions Oy

 

10.30  Kahvitauko

 

10.50   Materiaalitehokkuuden parantamismahdollisuudet elintarviketeollisuudessa,
    Kati Oikarinen, johtava asiantuntija/ Envitecpolis Oy

 

11.45   Lounas

 

12.45   FSSC 22000 sertifioinnin uudet vaatimukset 2019, 
            Merja Ahonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland
       

13.20   Uusi ISO 22000:2018 lyhyesti,
    Hanna Manninen, johtava arvioija/ Bureau Veritas Finland

 

14.00   Työturvallisuuden kehityskohteita elintarviketeollisuudessa,
    Jarno Ikonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland

 

14.50   Päivän yhteenveto, Salla Punkari, I&F Manager / Bureau Veritas Finland

 

15.00   Iltapäiväkahvi ja tilaisuus päättyy

 

Lisätietoja


Seminaari järjestetään torstaina 11.4.2019 Solo Sokos Hotel Torni Tampereella, osoitteessa Ratapihankatu 43, 33100 Tampere. Seminaarin hinta on 200 € + alv 24% sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.


Ilmoittaudu mukaan oikealla yläkulmassa olevan linkin kautta tai sähköpostitse noora.lehikoinen@bureauveritas.com

Luennoitsijat


Matti Hukari, elintarvikealan sertifiointien tuotepäällikkö, Bureau Veritas Certification Finland

Matilla on 17 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden toimintajärjestelmien auditoinneista Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa, mm. BRC, HACCP, MSC CoC, RSPO, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaisesti. Matin lähestymistapa auditointeihin ja alan uusiin innovaatioihin on käytännönläheinen ja positiivinen. Osaamisessa painottuu erityisesti meijeriteollisuus, kalan jalostusketju ja leipomoteollisuus.

 

  


Asko Mäyry, toimitusjohtaja, ABC Solutions Oy
Asko on elintarviketieteiden maisteri (ETM) ja kansainvälisen markkinoinnin maisteri (MBA). Hän on sertifioinut, kouluttanut ja konsultoinut yli 20:n vuoden ajan. Bureau Veritakselle Asko on auditoinut erilaisia johtamisjärjestelmiä, mm. FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 16 vuoden ajan. Em. standardeissa Askolla toimii johtavan auditoijan roolissa.




Kati Oikarinen, johtava asiantuntija, KTM, Envitecpolis Oy

Katilla on 30 vuoden monipuolinen kokemus elintarvikealalta. Hän on työskennellyt alan johtavissa suomalaisissa yrityksissä vientimyynnin, markkinoinnin, brändi- ja tuotekehityksen eri tehtävissä. Kati on vastannut mm. laktoosittomien maitotuotteiden ja gluteenittomien leivonnaisten valikoiman ja viennin kehittämisestä. Nykyisessä tehtävässään Kati auttaa suomalaisia elintarvikealan yrityksiä materiaalitehokkuuden edistämisessä. EnvitecBoost -palvelujen avulla pureudutaan tuotannon materiaalivirtoihin ja hävikkiin, lasketaan hävikin kustannukset ja löydetään ratkaisut sen vähentämiselle. Elintarviketeollisuudessa hävikkiongelmien ratkaisu ja hävikin minimointi on ensiarvoisen tärkeätä niin kannattavuuden kuin ympäristön näkökulmasta. Tarkka tieto materiaalivirroista ja hävikistä helpottaa toiminnan suunnittelua, päätöksentekoa ja on osa jatkuvan parantamisen prosessia. Kati kokeekin vahvasti, että materiaalitehokkuuden edistäminen ja ylläpito on laatujärjestelmän mukaista toimintaa parhaimmillaan.



Merja Ahonen, johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland
Merjalla on yli 20 vuoden kokemus lihateollisuuden laadunhallinnasta ja tuotannon johtamisesta. Auditoijana siis pääpaino elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Merja haluaa innostaa yrityksiä ymmärtämään paremmin laatujärjestelmän merkityksen tuotannon tärkeänä osana.




Hanna Manninen, johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.   

 

 

 


 
Jarno Ikonen, johtava arvoija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland
Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen
.
   
                   

Ota yhteyttä

Noora Lehikoinen

Puh. +358 (0)10 830 8662

Lähetä sähköposti

Ajankohtaista elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmistä

  • ALGERIA
  • ANGOLA
  • ARGENTIINA
  • Armenia
  • AUSTRALIA
  • ITÄVALTA
  • AZERBAIDŽAN
  • BAHAMA
  • BAHRAIN
  • BANGLADESH
  • BARBADOS
  • VALKOVENÄJÄ
  • BELGIA
  • BENIN
  • BERMUDA
  • BOLIVIA
  • BOSNIA AND HERZEGOVINA
  • BOTSWANA
  • BRASILIA
  • BRUNEI
  • BULGARIA
  • BURKINA-FASO
  • BURUNDI
  • KAMBODŽA
  • KAMERUN
  • KANADA
  • KAP VERDE
  • KESKI-AFRIKAN TASAVALTA
  • TŠAD
  • CHILE
  • KIINA
  • KOLUMBIA
  • KONGON TASAVALTA
  • KONGON DEMOKRAATTINEN TASAVALTA
  • COSTA RICA
  • NORSUNLUURANNIKKO
  • KROATIA
  • KUUBA
  • CURAÇAO
  • TŠEKKI
  • TANSKA
  • DJIBOUTI
  • DOMINIKAANINEN TASAVALTA
  • ECUADOR
  • EGYPTI
  • EL SALVADOR
  • PÄIVÄNTASAAJAN QUINEA
  • ERITREA
  • VIRO
  • ETIOPIA
  • FIDŽI
  • SUOMI
  • RANSKA
  • RANSKAN ANTILLIT
  • GABON
  • GEORGIA
  • SAKSA
  • GHANA
  • GIBRALTAR
  • KREIKKA
  • GRÖNLANTI
  • GUATEMALA
  • GUINEA
  • GUINEA BISSAU
  • HONDURAS
  • UNKARI
  • ISLANTI
  • INTIA
  • INDONESIA
  • IRAK
  • ISRAEL
  • ITALIA
  • JAPANI
  • JORDANIA
  • KAZAKSTAN
  • KENIA
  • KOREA
  • KUWAIT
  • LATVIA
  • LIBANON
  • LIBERIA
  • LIBYA
  • LIETTUA
  • LUXEMBURG
  • MADAGASKAR
  • MALAWI
  • MALESIA
  • MALI
  • MALTA
  • MAURITANIA
  • MEKSIKO
  • MONTENEGRO
  • MAROKKO
  • MOSAMBIK
  • Myanmar
  • NAMIBIA
  • ALANKOMAAT
  • ALANKOMAIDEN ANTILLIT
  • UUSI-SEELANTI
  • NICARAGUA
  • NIGER
  • NIGERIA
  • NORJA
  • OMAN
  • PAKISTAN
  • PANAMA
  • PARAGUAY
  • PERU
  • FILIPPIINIT
  • PUOLA
  • PORTUGALI
  • PUERTO RICO
  • QATAR
  • ROMANIA
  • VENÄJÄ
  • RUANDA
  • SAINT-PIERRE JA MIQUELON
  • SAUDI-ARABIA
  • SENEGAL
  • SERBIA
  • SEYCHELLIT
  • SIERRA LEONE
  • SINGAPORE
  • SLOVAKIA
  • SLOVENIA
  • SOMALIA
  • ETELÄ-AFRIKKA
  • ESPANJA
  • SRI LANKA
  • SURINAME
  • RUOTSI
  • SVEITSI
  • SYYRIA
  • TAIWAN
  • TANSANIA
  • THAIMAA
  • TOGO
  • TRINIDAD JA TOBAGO
  • TUNISIA
  • TURKKI
  • TURKMENISTAN
  • UGANDA
  • UKRAINA
  • ARABIEMIIRIKUNNAT
  • YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA
  • YHDYSVALLAT
  • URUGUAY
  • UZBEKISTAN
  • VENEZUELA
  • VIETNAM
  • JEMEN
  • SAMBIA
  • ZIMBABWE
  • Muut sivustot
  • AFRIKKA
  • KANSAINVÄLINEN SIVU
  • LÄHI-ITÄ
  • KAAKKOIS-AASIA
Valitse toimialasi, omaisuutesi ja/tai palvelu
Toimialasi

Omaisuutesi

Palvelumme