ISO 45001

Johdanto ISO 45001 -standardiin

Katso seuraavan toteutuksen ajankohta avoimet koulutukset etusivulta.

Jäsennelty ja systemaattinen suhtautuminen työterveyden ja -turvallisuuden tekemiseen on myös etäaikana tärkeää, niin etänä kuin toimistolla työskennellessä. Yrityksien tuleekin huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista työskentelypaikasta huolimatta.

Pidämme alkuperäisestä 1-päiväisestä ISO 45001 vaatimukset -koulutuksestamme muokatun uuden koulutustyypin, jossa tehokkaan 3 tuntisen aikana käsitellään ISO 45001 -standardin perusteet. Koulutus sopii hyvin työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän parissa työskenteleville tai järjestelmän rakentamisesta kiinnostuneille.

Aikataulu: Koulutus pidetään 12.5.2021 klo 12-15.

Toteutus: Etäyhteyden välityksellä (Microsoft Teams)

Hinta: 179 € + alv. 24 %. Edullisella hinnoittelulla pyrimme kannustamaan yrityksiä uskaltautumaan investoimaan koulutukseen myös pandemia-tilanteen vallitessa.

KOULUTTAJA
 

BV_Hanna Manninen
HANNA
MANNINEN

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

KURSSILAISTEN PALAUTTEITA:

Erittäin hyvä tietopaketti ja sain haluamani selkokielisen esityksen standardista. Hyvää keskustelua.

Koulutus vastasi tarpeitani erinomaisesti.

Hanna on energinen kouluttaja, joka osaa esittää asian kiinnostavalla tavalla.

Kiitos mielenkiintoisesta ja opettavaisesta päivästä.