Johdanto puhtaanapidon valvontaan

Johdanto puhtaanapidon valvontaan

Katso seuraavan toteutuksen ajankohta avoimet koulutukset etusivulta.

Hygienia on kriittinen osa tuoteturvallisuutta ja haluamme olla tukemassa elintarvikealalla toimiven yritysten puhtaanapidon valvontaohjelmien suunnittelussa. Laadukas hygienian- ja kemikaalien hallinta ja henkilökunnan toimet näiden edistämiseen osoittavat vastuullisuutta ja ovat yhteydessä tuotteiden säilyvyyteen ja tuoteturvallisuuteen elintarvikealalla.

Johdanto puhtaanapidon valvontaan -koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää elintarvikealalla toimivan yrityksesi tuoteturvallisuutta panostamalla hygienian ja kemikaalien hallintaan. Koulutuksessa käydään läpi puhtaanapidon valvontaohjelman laatimiseen liittyviä seikkoja käytännönläheisesti.

Koulutus pitää sisällään kaksi tehokasta 75 min mittaista osioita, jotka ovat
- Hygienian- ja kemikaalien hallinnan perusteet
- Miten laatia puhtaanapidon valvontaohjelma?

Aikataulu: Koulutus alkaa klo 9:00 alkuesittelyin ja päättyy klo 12:00 (1. osio 9:15-10:30, 2. osio 10:45-12:00).

Toteutus: Etäyhteyden välityksellä (Microsoft Teams)

Hinta: 110 € + alv. 24 %. Edullisella hinnoittelulla pyrimme kannustamaan yrityksiä uskaltautumaan investoimaan koulutukseen myös pandemia-tilanteen vallitessa.

BV_Merja Ahonen
Merja
Ahonen

Johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Finland

Merjalla on yli 20 vuoden kokemus lihateollisuuden laadunhallinnasta ja tuotannon johtamisesta. Auditoijana  pääpaino on elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Merja haluaa innostaa yrityksiä ymmärtämään paremmin laatujärjestelmän merkityksen tuotannon tärkeänä osana.