Jyrki Hentula

JYRKI HENTULA - OPERATIIVINEN JOHTAJA JA LAATUPÄÄLLIKKÖ (MARINE)

Aloitin Bureau Veritas Suomessa laivatarkastajana vuonna 2017. Vuodesta 2020 alkaen olen toiminut myös operatiivisena johtajana ja laatupäällikkönä. Ennen Bureau Veritasta minulle oli karttunut jo noin 30 vuoden työkokemus laiva-alalta - olen työskennellyt laitevalmistajilla, luokituslaitoksilla ja merimiehenäkin. Koulutukseltani olen energiatekniikan insinööri.

Työpäiväni ovat vaihtelevia monista toimenkuvista johtuen. On selkeitä toimistopäiviä, jolloin tarkistan laivatarkastusraportteja, osallistun Teams-palavereihin, käsittelen sähköpostia ja kommunikoin varustamoiden kanssa laivojen tarkastuksista ja muutostöistä. Yksi tärkeä osa työtäni on Suomen ja Baltian maiden laivatarkastajien ja -tarkastusten päivittäiset haasteet sekä välillä myös ”tulipalojen sammutus”. Noin yhtenä päivänä viikossa käyn tekemässä tarkastuksia laivoissa tai asiakkaiden tiloissa.

Koen työn monipuolisuuden ja haasteet erittäin motivoiviksi. Haasteet muodostuvat monesti nopeasti muuttuvista tilanteista, joissa pitää löytää teknisesti ja taloudellisesti paras ratkaisu sääntöjä noudattaen turvallisuudesta tinkimättä.

Työyhteisömme koostuu kokeneista ammattilaisista, hyvistä tyypeistä. Jos on hankala kysymys tai haasteita omassa työssä, on helppo saada apua toiselta. Pitkällä historialla varustettu iso yritys on vakaa toimija, joskin toisaalta ”ison veneen” kääntäminen ei ole aina helppoa. Sama pätee kaikkiin suuriin yrityksiin ja organisaatioihin.

Yhteystiedot:

Jyrki Hentula
NS Operations Manager
p. 010 830 8617
jyrki.hentula@bureauveritas.com