BRC Food standard vaatimukset

Tavoitteet

Bureau Veritaksen BRC Food standardin vaatimukset -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standard Issue 9:n mukaisen järjestelmän vaatimukset, muutokset aiempaan versioon ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteiden, standardin vaatimusten ja sertifiointiprosessin läpikäymisen. Päivän aikana keskustellaan myös järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjilleylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

Koulutuspäivän sisältö

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt 
• Elintarviketurvallisuuden käsitteet
• BRC Food Standard issue 9
• Sertifiointiprosessi
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös


Kouluttaja Asko Mäyry, Johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Asko on elintarviketieteiden maisteri (ETM) ja kansainvälisen markkinoinnin maisteri (MBA). Hänellä on yli 25 vuoden kokemus johtamisjärjestelmien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Bureau Veritakselle Asko on sertifioinut mm. FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 järjestelmiä yli 20 vuoden ajan. Em. standardeissa Asko toimii johtavan auditoijan roolissa. 

Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: 
koulutus@bureauveritas.com

PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimmeosallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivääennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossatyöskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksiviimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.

KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA

Aloituspäivä Päättymispäivä Opiskelutapa Sijainti Varaa nyt
toukokuu 07, 2024 09:00 AM toukokuu 07, 2024 05:00 PM Class Helsinki Varaa nyt