HACCP järjestelmän rakentaminen

Tavoitteet

Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

Koulutuspäivän ohjelma:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
• HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
• HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös


Kouluttaja 
Hanna Manninen 
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: koulutus@bureauveritas.com

PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimmeosallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivääennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossatyöskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksiviimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.


KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA

Aloituspäivä Päättymispäivä Opiskelutapa Sijainti Varaa nyt
kesäkuu 13, 2024 09:00 AM kesäkuu 13, 2024 05:00 PM Class Helsinki Varaa nyt