
HACCP järjestelmän rakentaminen
Tavoitteet
Kenelle koulutus sopii
Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.
Koulutuksen sisältö
Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.
Koulutuspäivän ohjelma:
Kouluttaja
Hanna Manninen
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification
”Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.”
Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: koulutus@bureauveritas.com
PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimmeosallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivääennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossatyöskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksiviimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.
KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA
Aloituspäivä | Päättymispäivä | Opiskelutapa | Sijainti | Varaa nyt |
---|---|---|---|---|
kesäkuu 13, 2024 09:00 AM | kesäkuu 13, 2024 05:00 PM | Class | Helsinki | Varaa nyt |