
ISO/FSSC 22000 v.6 vaatimukset ja sisäinen auditointi
Tavoitteet
Bureau Veritas on ollut mukana luomassa ISO 22000 standardia, joka on ensimmäinen kansainvälinen kansainvälinen ISO:n (the International Organization for Standardization) luoma standardi sertifioidun elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöönottoa varten. Standardi ottaa kantaa mm. vuorovaikutteiseen viestintään, järjestelmähallintaan ja vaarojen torjuntaan.
Kenelle koulutus sopii
Koulutus on suunniteltu ISO/FSSC 22000 -perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä ISO/FSSC 22000 -sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.
Koulutuksen sisältö
Bureau Veritaksen ISO/FSSC 22000 vaatimukset ja sisäinen auditointi -koulutuksessa käydään läpi FSSC 22000:n mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön sisältäen elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteet, ISO 22000:2018, ISO TS 22002-5:2019 tukiohjelmat ja FSSC versio 6 lisävaatimukset. Koulutuksen aikana käydään läpi elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä rakentamista ja siihen liittyvä mahdollisia ongelmakohtia. Koulutuksen toisena päivänä keskitytään sisäisen auditoinnin läpivientiin harjoitusten avulla. Koulutuksen käytyään osallistuja pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan organisaation sisäisen tuoteturvallisuusauditoinnin.
Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.
Koulutuspäivän ohjelma, 1. koulutuspäivä, klo 9.00-17.00:
Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
Elintarviketurvallisuuden käsitteet
ISO 22000:2018 Vaatimukset
FSSC 22000 v.6 Lisävaatimukset
ISO/TS 22002-5:2019 Tukiohjelmat
Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
Koulutuspäivän ohjelma, 2. koulutuspäivä, klo 9.00-16.30:
Sisäisten auditointien tarkoitus ja auditoijan ominaisuudet
Auditoinnin suunnittelu
Auditoinnin toteuttaminen
Auditointihavaintojen raportointi
Koulutuspäivän päätös ja koulutuksen yhteenveto
Seuraava toteutus: 7.-8.11.2023 Helsinki, Sokos Hotel Tripla
Hinta 1290€ (+alv 24%)
Kouluttaja
Hanna Manninen
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification
”Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.”
Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: koulutus@bureauveritas.com
PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimmeosallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivääennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossatyöskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksiviimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.
KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA
Aloituspäivä | Päättymispäivä | Opiskelutapa | Sijainti | Varaa nyt |
---|---|---|---|---|
marraskuu 07, 2023 09:00 AM | marraskuu 08, 2023 05:00 PM | Class | Helsinki | Varaa nyt |