ISO/FSSC 22000 v.6 vaatimukset ja sisäinen auditointi

Tavoitteet

Bureau Veritas on ollut mukana luomassa ISO 22000 standardia, joka on ensimmäinen kansainvälinen kansainvälinen ISO:n (the International Organization for Standardization) luoma standardi sertifioidun elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöönottoa varten. Standardi ottaa kantaa mm. vuorovaikutteiseen viestintään, järjestelmähallintaan ja vaarojen torjuntaan.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus on suunniteltu ISO/FSSC 22000 -perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä ISO/FSSC 22000 -sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

Koulutuksen sisältö

Bureau Veritaksen ISO/FSSC 22000 vaatimukset ja sisäinen auditointi -koulutuksessa käydään läpi FSSC 22000:n mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön sisältäen elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteet, ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 tukiohjelmat ja FSSC versio 6 lisävaatimukset. Koulutuksen aikana käydään läpi elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä rakentamista ja siihen liittyvä mahdollisia ongelmakohtia. Koulutuksen toisena päivänä keskitytään sisäisen auditoinnin läpivientiin harjoitusten avulla. Koulutuksen käytyään osallistuja pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan organisaation sisäisen tuoteturvallisuusauditoinnin.

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

Koulutuspäivän ohjelma, 1. koulutuspäivä, klo 9.00-17.00:

Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
Elintarviketurvallisuuden käsitteet
ISO 22000:2018 Vaatimukset
FSSC 22000 v.6 Lisävaatimukset
ISO/TS 22002-1:2009 Tukiohjelmat

Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös


Koulutuspäivän ohjelma, 2. koulutuspäivä, klo 9.00-16.30:

Sisäisten auditointien tarkoitus ja auditoijan ominaisuudet
Auditoinnin suunnittelu
Auditoinnin toteuttaminen
Auditointihavaintojen raportointi
Koulutuspäivän päätös ja koulutuksen yhteenvetoKouluttaja 
Hanna Manninen 
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification


Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: koulutus@bureauveritas.com


PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimmeosallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivääennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossatyöskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksiviimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.

KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA

Aloituspäivä Päättymispäivä Opiskelutapa Sijainti Varaa nyt
toukokuu 22, 2024 09:00 AM toukokuu 23, 2024 05:00 PM Class Helsinki Varaa nyt