Toimittaja-auditointi

Tavoitteet

Toimittaja-auditointi -koulutuksessa perehdytään uuden toimittajan hyväksyntään, toimittajan suorituskyvyn seurantaan ja yhteistyön kehittämistä toimittajan kanssa. Toimittajiin kohdistuvien laatuvaatimusten tiukentuminen, globalisaatio ja ulkoistaminen, erilaiset skandaalit sekä prosessien optimointi ovat johtaneet siihen, että toimittajaprosessien auditointiin keskitytään entistä enemmän. Yritykset ja kuluttajat myös vaativat yhä useammin, että heidän ostamansa tuotteet valmistetaan eettisesti. He tuovat myös nopeasti esiin mahdolliset ongelmat toimitusketjuissa, mikä voi vahingoittaa yrityksen imagoa.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka tekevät toimittaja-auditointeja: ostajille, laadusta vastaaville henkilöille, tuotantoinsinööreille ja kaikille säännöllisesti toimittajiinsa yhteydessä oleviin henkilöihin


Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

Koulutuspäivän ohjelma, 1. koulutuspäivä, klo 9.00-17.00:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• Toimittaja-auditoinnin periaatteet, laadunhallinan vaatimukset ja hankintaprosessi
• Toimittajanhallintaprosessi ja –kehittäminen sekä uudet toimittajat
• Ryhmätyö
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

 
Koulutuspäivän ohjelma, 2. koulutuspäivä, klo 9.00-16.30:

• Toimittaja-auditoinnin laajuuden määrittäminen
• Toimittaja-auditointi, suunnittelu, toteutus  ja raportointi sekä seuranta
• Ryhmätyö
• Koulutuspäivän päätös ja koulutuksen yhteenvetoSyksyn toteutukset:

28.11.-29.11.2023 / Sokos Hotel Tripla / Hinta: 1290 € (+alv 24%) / osallistuja

Kouluttaja
Mari Välimaa
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

"Mari on auditoinut yli 200 erilaista johtamisjärjestelmää ja päässyt tutustumaan lähes yhtä moneen mielenkiintoiseen yritykseen. Työhistoriasta löytyvät myös esimiestehtävät, projektien johtaminen sekä laadusta vastaavana toimiminen. Marin teoriapohja rakentuu yritysjohtamisen tradenomin, talousoikeuden ekonomin sekä Hyväksytty Hallituksen Jäsen -tutkintojen yhdistelmästä. Sertifiointiosaaminen koostuu ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 järjestelmien johtavan auditoijan koulutuksista. Kouluttajana Mari käyttää paljon käytännön esimerkkejä, joiden avulla uudet asiakokonaisuudet tulevat helpommin pureskeltaviksi ja jäävät paremmin mieleen."

Koulutuksiimme voi myös ilmoittautua sähköpostilla: koulutus@bureauveritas.com

PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimme osallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta. Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.

KOULUTUKSEN AIKA JA PAIKKA

Aloituspäivä Päättymispäivä Opiskelutapa Sijainti Varaa nyt
helmikuu 13, 2024 09:00 AM helmikuu 14, 2024 05:00 PM Class Helsinki Varaa nyt
toukokuu 28, 2024 09:00 AM toukokuu 29, 2024 05:00 PM Class Helsinki Varaa nyt