REKRYTOINTI

uramahdollisuudet

Joka vuosi toivotamme tervetulleeksi ja koulutamme maailmanlaajuisesti yli 10 000 motivoitunutta, lahjakasta ja korkeasti koulutettua insinööriä, teknikkoa, tarkastajaa, auditoijaa sekä tukitoimintohenkilöä.

TOTEUTA ITSEÄSI
Liity osallistavaan tiimiin, joka arvostaa ainutlaatuisia kykyjäsi.

INNOVOI
Ole mukana luovien ratkaisujen kehityksen kärjessä, joilla muokataan tulevaisuutta.

KEHITY
Edistä uraasi tekniikan alan johtavassa yrityksessä.

OSALLISTU
Vaikuta yhteiskuntaan ja ympäristöön.


 

MIKSI BUREAU VERITAS?

Olet oikeassa paikassa, jos haluat kehittää osaamistasi ja vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön.

OTA SEURAAVA ASKEL URALLASI

Bureau Veritas on palkittu työnantaja, joka tarjoaa testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja alan suurimmille toimijoille. Meillä on yli 75 000 työntekijää yli 1400 toimipaikassa ja laboratoriossa ympäri maailmaa.

Bureau Veritas Suomen yksikössä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Teollisuuspuolen palvelut ja hallinto ovat keskittyneet Helsinkiin ja laivaluokitustoiminta on keskittynyt Turkuun. Työntekijämme ovat asiantuntijoita, joilla on vahva ymmärrys palvelusta ja innovoinnista ja he ovat sitoutuneet toimimaan eettisesti. Työntekijämme mahdollistavat yrityksemme menestymisen.

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi jatkuvaa koulutusta, jonka avulla voit kehittää ammatillista osaamistasi. Tule osaksi osallistavaa, yhteistyöhön perustuvaa ja tavoiteorientoitunutta työyhteisömme, matkallamme kohti parempaa tulevaisuutta!

  • Tarkastajamme tarkistavat, että teollisuuden infrastruktuuri toimii suunnitellulla tavalla. He varmentavat tuotteiden laadun ja turvallisuuden.
  • Auditoijat tarjoavat kansainvälisten standardien mukaisen sertifioinnin, joka antaa asiakkaille pääsyn globaaleille markkinoille.
  • Tukihenkilöstömme toimii myynnin, markkinoinnin, koulutuksen, asiakastyön tuen, talous- ja henkilöstöhallinnon sekä it-tuen tehtävissä.