MISSIO

VISIO, MISSIO
JA EETTISET PERIAATTEEMME

VISIOMME

Haluamme tulla toimialamme johtavaksi yritykseksi ja merkittäväksi toimijaksi kaikilla markkinasegmenteillämme ja tärkeimmillä maantieteellisillä markkina-alueillamme.


MISSIOMME: RAKENNAMME LUOTTAMUKSEN MAAILMAA

Olemme sitoutuneet rakentamaan luottamusta asiakasyritysten, viranomaisten ja kuluttajien välille.

LUOTTAMUKSEN EDISTÄMINEN

Missiomme on vähentää asiakkaidemme riskejä, parantaa heidän suorituskykyään ja auttaa heitä olemaan kehityksen kärjessä niin laadun, terveyden ja turvallisuuden, ympäristönsuojelun kuin sosiaalisen vastuun näkökulmista.

Perustamisesta, vuodesta 1828, lähtien Bureau Veritasin nimi on yhdistetty eettisyyteen ja luottamukseen. Jatkamme samalla tiellä tänäkin päivänä luoden luottamusta yritysten, kuluttajien ja viranomaisten välille.

YRITYKSELTÄ YRITYKSELLE JA YHTEISKUNNALLE

Hyödynnämme laajaa kokemustamme palvellaksemme paremmin yhteiskuntaa.

Tiedostamme, että kasvava kaupungistuminen edellyttää älykkäästi suunniteltuja turvallisia kaupunkeja. Globaali väestönkasvu vaatii luotettavaa maataloustuotantoa. Ymmärrämme ilmastomuutoksen vaikutukset ja pyrimme varmistamaan, että ihmisillä on puhtaampaa energiaa ympäri maailmaa. Tuemme asiakkaitamme heidän nykyisen toimintansa tehokkaassa hallinnassa ja kehittämisessä. Lievennämme digitalisaation aiheuttamia riskejä ja tuemme uudenlaisten materiaalien ja tekniikoiden kehittämistä.


EETTISET PERIAATTEEMME

Yrityksemme on luonut menestyvän globaalin liiketoiminnan, joka perustuu pitkäaikaiseen maineeseemme. Tämä maine on yksi yrityksemme arvokkaimmista elementeistä kaikkialla maailmassa, ja se näkyy perusarvoissamme ja toimintamme arvoissa sekä eettisissä periaatteissamme (Bureau Veritas Code of Ethics).

Image
BV_MICHAUD-DANIELDIDIER
DIDIER
MICHAUD-DANIEL

Chief Executive Officer

Bureau Veritas

Bureau Veritas is a Business to Business to Society service company that contributes to positively transforming the world we live in. We work closely with our clients to address the critical challenges they face and to link these to the emerging aspirations of society. We play a pivotal role in building and protecting companies' reputations, supporting them as they forge the foundations of trust that is built to last.