Elintarviketurvallisuusseminaari

News

Elintarviketurvalisuus seminaari lähestyy!

Toukokuu. 5 2022

Haluatko pysyä ajantasalla elintarviketeollisuuden ajankohtaisista aiheista?
 
12.5. järjestettävä, suosittu elintarviketurvallisuusseminaarimme käsittelee näiden lisäksi monia muita alan uusia, käytännönläheisiä ja kansainvälisiä aiheita. Ilmoittaudu heti varmistaaksesi paikkasi!
 
Saamme vieraaaksi Tanskasta saapuvan Jacob Færgemandin (Nordic Chief Excutive), joka kertoo elintarviketurvallisuuden sertifiointien tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä Euroopassa.
 
Tänä vuonna muita seminaarimme aiheita ovat:

  • FSSC 22000, BRC ja IFS standardien asettamat vaatimukset pesujen validoinnille kun ne ovat OPRP tai CCP pisteitä
  • BRC Food standardin gluteenittomien tuotteiden lisämoduulin sisältö
  • Matka FSSC 22000 sertifioinnista BRC sertifiointiin
  • Ranskalaisten viinien alkuperäluokituksen tekeminen

Seminaaripaikka: Scandic Hotel Eden, Paratiisikatu 2 37120 NOKIA
Seminaarin hinta: 350 € + alv 24 %/ osallistuja. Sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.

Katso seminaarin tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu täältä.

Tervetuloa!