TERVETULOA suosittuun Elintarviketurvallisuusseminaariimme, joka järjestetään tänä vuonna Tampere-talossa 2.11.2023!
Ohjelmassa keskustelua elintarviketurvallisuusjohtamisen standardien tulevaisuudesta, FSSC 22000 versio 6:sta ja Rainforest Alliance -sertifioinnista. Pääsemme myös tutustumaan samppanjan laatuluokitukseen sekä kuulemaan mielenkiintoisen vieraspuheenvuoron puolukan terveysvaikutuksista.
Aikataulu:
8.30 Aamupalaa tarjolla Tampere-talon ravintolatiloissa (vieraat ohjataan sisään tullessa)
Ohjelma alkaa:
9.30 Audit Manager (Food sector) & Johtava arvioija Matti Hukari avaa päivän: Ajatuksia elintarvikealan Elintarviketurvallisuuden standardien kehityksestä.
10.00 Kouluttaja ja johtava arvioija Hanna Manninen kertoo FSSC 22000 versiomuutoksesta: Versio 6, mitä uutta?
10.45 Vieraspuhuja väitöskirjatutkija Riitta Ryyti esittelee vuonna 2024 Tampereen Yliopistolle valmistuvan väitöskirjansa tutkimustuloksia puolukan fenolisten yhdisteiden edullisista terveysvaikutuksista.
11.30 Lounas
Ohjelma jatkuu:
12.30 Matti Hukari kertoo Rainforest Alliance-standardin sertifioinnista elintarvikeketjussa.
13.15 Hanna Manninen esittelee havaintoja FSSC 22000 ja BRC auditointien poikkeamien korjaavista toimenpiteistä.
14.00 Iltapäiväkahvit
14.20 Technical Coordinator Maxime Le Roux:in englanninkielinen luento tutustuttaa Samppanjan laatuluokituksiin Ranskassa.
15.00 Matti Hukarin johdolla päivän yhteenveto
15.15 Seminaari päättyy
*Muutokset ohjelmaan mahdollisia
Osallistumismaksu 295€ (+alv 24%).
ILMOITTAUDU TÄSTÄ →
Osallistujat voivat varata majoituksen Courtyard by Marriott:sta kumppanuushintaan, joka on -15% päivän hinnasta, varauslinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.
Olethan myös huomannut syksyn koulutuskalenterissa HACCP ja FSSC22000(v6) koulutukset.
Koulutuskalenteriin →
Lisätietoja Elintarviketurvallisuusseminaarista sekä koulutuksista:
Anna-Julia Puustinen
Training Business Developer
p. 010 830 8645
anna-julia.puustinen@bureauveritas.com