ISO 9001

ISO 9001
SERTIFIOINTI

ISO 9001 Laadunhallintajärjestelmän sertifiointi

Lisääntyvät asiakas- ja lakivaatimukset luovat tarpeen laadunhallintaan kaikissa organisaatioissa. Tehokkain tapa saavuttaa nämä standardivaatimukset ja osoittaa jatkuvaa kehittämistä on johtamisjärjestelmä, joka on sertifioitu kansainvälisesti tunnustetun ISO 9001 –standardin mukaisesti. Bureau Veritasin ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifiointi tukee yrityksenne pyrkimystä lisätä tehokkuutta ja ylittää asiakasodotukset.

Kilpaillakseen tehokkaasti ja voittaakseen asiakkaidensa uskollisuuden yritysten on toimitettava tasalaatuisia tuotteita ja palveluita. Tämä edellyttää tarkkaa lähestymistapaa laadunhallintaan. ISO 9001 -sertifiointiprosessin tarkoituksena onkin auttaa sinua kehittämään vahva laatujärjestelmä (QMS), joka ajaa jatkuvia parannuksia.

ISO-laatustandardit ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja ja luotettavia. ISO 9001 -standardi tarjoaa joustavuutta, jonka avulla voit suunnitella oman laadunhallintajärjestelmän tuotteidesi, asiakkaiden tarpeiden ja riskien ympärille. Standardi toimii välttämättömänä rakennuspalikkana toimialasta riippumatta yrityksille, jotka haluavat parantaa riskien- ja laadunhallintaansa. Bureau Veritasin sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä  osoittaa sitoutumisenne laatuun ja jatkuvaan parantamiseen.
 

ISO 9001 - SERTIFIKAATIN EDUT

  • Tehokkaampi laadunhallintaprosessin valvonta organisaatiossanne
  • Auttaa parantamaan organisaationne suorituskykyä sekä asiakastyytyväisyyttä
  • Toimintojen luotettavuuden jatkuva parantaminen vastaamaan ja ylittämään asiakkaidenne vaatimukset ja odotukset
  • Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen
  • Sertifiointi kansainvälisen akkreditointielimen ohjeiden mukaisesti UKAS:in akkreditoiman sertifiointilaitoksen Bureau Veritaksen tuella
  • Kumppanuuslähestymistapa, joka auttaa ymmärtämään yrityksenne tavoitteita, organisaatiorakennetta ja yrityskulttuuria

OTA YHTEYTTÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com

Lue lisää

ISO 9001 -KOULUTUS

Tarjoamme ISO 9001 –standardin koulutuksia laatujärjestelmän toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Löydät ajankohtaiset koulutuksemme koulutuskalenteristamme.