Anni Heikkinen

Anni Heikkinen - Auditointikoordinaattori &
vastuullisuusasiantuntija

Aloitin Bureau Veritas Suomessa sertifiointiassistenttina 2021 ja vuonna 2022 jatkoin auditointikoordinattorin sekä kestävän kehityksen palveluiden ja CSRD-raportoinnin asiantuntijan tehtävään. Ennen Bureau Veritasta työskentelin harjoittelijana YK:n ihmisoikeusneuvostolla Genevessä sekä erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä Suomessa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Minulla on kandidaatin tutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta ja markkinoinnista sekä maisterin tutkinto innovaatiosta ja kestävästä kehityksestä.

Bureau Veritasilla olen päässyt työskentelemään monipuolisissa toimistotehtävissä. Sertifiointiassistenttina tarkastin auditointipaketteja sekä loin, päivitin ja lähetin sertifikaatteja asiakkaille. Lisäksi vastailin asiakaskyselyihin ja huolehdin auditointien laskuttamisesta asiakkailta. Auditointikoordinaattorina työtehtäväni keskittyvät pääosin eri standardien auditointien varaamiseen sekä niiden suunnitteluun ja aikatauluttamiseen.
Olen myös päässyt kehittämään kestävän kehityksen palveluitamme sekä sitä mukaa perehtymään CSRD-raportoinnin asiantuntijan tehtävään. Teen tiivistä yhteistyötä omien tiimikavereiden, myyntitiimin sekä ulkomailla sijaitsevien Bureau Veritasin toimistojen kanssa.

Pidän työssäni siitä, että työ käsittelee tärkeitä asioita ja tuntuu merkitykselliseltä. Organisaation arvot ja tavoitteet edistävät eettistä ja vastuullista kansainvälistä liikemaailmaa, ja tämä on myös lähellä omaa sydäntä. Suuri osa työtehtävistäni on melko itsenäisiä ja voin siten suunnitella aikatauluni ja työpäiväni. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat myös oman työn järjestelymahdollisuuksia ja tuovat vaihtelevuutta päiviin. Pidän huolta työn ja vapaa-ajan välisestä tasapainosta viettämällä paljon aikaa lemmikkieni kanssa ja harrastamalla aktiivisesti liikuntaa.

Oma tiimini on innostava, tukeva ja kannustava. Työkavereille voi aina puhua sekä onnistumisista että vastoinkäymisistä avoimesti. Ihailen työkavereideni sinnikkyyttä sekä kykyä olla aina läsnä, kun tukea tarvitaan. Esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja aidosti välittäviä. Haastavistakin tilanteista selvitään pilke silmäkulmassa, ja pyrimme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut tinkimättä työpanoksen laadusta.

Yhteystiedot:

Anni Heikkinen
Audit Coordinator
p. 010 830 8697
anni.heikkinen@bureauveritas.com