BV SUOMESSA

BUREAU VERITAS SUOMESSA

Tarjoamme laajan palveluvalikoiman kaikkialla Suomessa ammattimaisten ja omistautuneiden työntekijöidemme avulla. Autamme asiakkaitamme koko heidän omaisuutensa, tuotteidensa ja infrastruktuurinsa eliniän ajan ja prosessiensa jatkuvassa parantamisessa.

Bureau Veritas on yksi maailman suurimmista tarkastus-, luokitus-, konsultointi- ja sertifiointiyrityksistä. Ydinosaamistamme ovat laatu, ympäristö, työympäristö, turvallisuus ja sosiaalinen vastuu, joilla autamme asiakkaitamme ylläpitämään ja kehittämään heidän brändejään, arvojaan ja liiketoimintaansa.

Noin 50työntekijää
2toimipistettä
Innovatiivinen vuodesta 1828lähtien

BUREAU VERITAS SERTIFIOINTI

Sertifioinnilla yrityksenne voi vahvistaa kehitystään alueilla kuten: laatu, ympäristö, työympäristö, elintarvikkeiden turvallisuus ja sosiaalinen vastuu.

Sertifiointi edustaa kolmannen osapuolen arviointia siitä, että tuote, palvelu tai järjestelmä täyttää määritellyt standardit. Sen avulla yritykset voivat parantaa imagoaan ja avata ovia uusille markkinoille tai yksinkertaisesti varmistaa, että he pystyvät toimimaan tehokkaasti.

Sertifiointipalvelumme lisäksi tarjoamme myös kattavat koulutuspalvelut.

BUREAU VERITAS TEOLLISUUS

Teollisuustuotteiden tuotantoon liittyy monia riskejä. Bureau Veritas auttaa yrityksiä asiantuntevassa riskienhallinnassa koko tuotannon elinkaaren ajan - suunnittelusta, ostosta, toteutuksesta ja käytöstä romuttamiseen. Jatkuvalla laadunvalvonnalla voitte todistaa lakien, viranomaisten ja asiakkaiden vaatimusten noudattamisen toiminnassanne.

Joillakin yrityksillä on lakisääteinen vaatimus turvallisuuden hallintaan. Markkinat tai asiakas voivat myös vaatia laadun ja turvallisuuden hallintaa. Molemmissa tapauksissa Bureau Veritas voi auttaa yritystä heidän tuotteidensa, prosessiensa ja osaamisensa riippumattomassa arvioinnissa.

BUREAU VERITAS MARINE

Vuodesta 1828 Bureau Veritas on ollut osa meriteollisuutta. Muutamaa vuotta myöhemmin alusrekisteriin rekisteröitiin yli 10 000 alusta, ja toimipisteitä oli perustettu kaikkiin maailman suurimpiin satamiin. Tänään olemme yksi suurimmista globaaleista toimijoista, ja meillä on toimipisteitä 140 maassa. 

Autamme varustamoita, laivanrakentajia, telakoita, laitevalmistajia, vakuutusyhtiöitä, välittäjiä ja lippuvaltioita varmistamaan laatua, turvallisuutta, ympäristöä ja työympäristöä koskevien kansainvälisten sääntöjen ja määräysten noudattamisen.

 

 • HELSINGIN TOIMIPISTEEMME

  Vilhonvuorenkatu 12, FI - 00500 (käyntiosoite)
  Sörnäisten Rantatie 29, FI - 00500
  HELSINKI FI-00500

 • TURUN TOIMIPISTEEMME

  Eerikinkatu 6b
  TURKU FI-20100