BV_RAKENNUS JA KIINTEISTÖALA

RAKENNUS- JA KIINTEISTÖALA

Kaupunkien väestöt ovat kasvussa ja kaupunkilaisten odotukset asuinympäristölleen pysyvät korkeina. Nykyajan asuinkuluttajat haluavat entistä yksilöllisemmän ja miellyttävämmän elinympäristön, joka sisältää digitaalisia palveluja ja pysyy kohtuuhintaisena. Poliittiset päättäjät ja kehittäjät kohtaavat haasteen, kuinka vastata kasvavan kaupunkiväestön tarpeisiin luomalla samalla terveellisiä ja tehokkaita kaupunkeja. Rakennuttajan tai urakoitsijan on kehitettävä korkealaatuisia, kannattavia ja ympäristö- ja turvallisuusmääräysten mukaisia ​​rakennuksia ja infrastruktuuria. Tiukat määräykset ja monimutkaiset toimitusketjut tekevät tästä vaikeampaa kuin koskaan ennen.

Bureau Veritas tarjoaa rakennusten testaus-, tarkastus- ja vaatimustenmukaisuuspalvelut (TIC), joita tarvitset suurten rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden suunnitteluun ja hallintaan.

  • Suunnittelupalvelut, jotka tukevat projektienne kannattavuutta suunnittelu- ja hankintavaiheesta alkaen, mukaan lukien suunnittelun katselmukset, tekninen tuki, luparatkaisut ja ympäristötutkimukset.
  • Asiantuntijaryhmämme tarjoaa laadunvarmistuksen / laadunvalvonnan tarkastuksia, rakennusmateriaalien testausta, projektinhallintaa ja rakennusvalvontaa varmistamaan omaisuutesi pitkäaikaisen turvallisuuden ja suorituskyvyn.
  • Autamme ekologisten rakennusten sertifioinnissa ja työpalveluiden hyväksymisessä, auttaen teitä markkinoimaan rakennuksianne ja infrastruktuurianne johtavien kestävyysstandardien mukaisesti.
  • Palvelumme sisältävät tarkastuksia, energiatehokkuuden arviointeja ja elinkaarianalyysejä, jotta voit paremmin ylläpitää, hallita ja hoitaa omaisuuttasi.

RAKENNUS- JA JA INFRASTRUKTUURIALAN SERTIFIOINNIT

Rakennusten ja infrastruktuurin sertifiointipalvelumme tarjoavat teille mahdollisuuden varmistaa turvallisuuskäytäntönne, suojata mainettanne ja optimoida suorituskykynne. Bureau Veritas -sertifiointiohjelmat sisältävät; ISO 55001 Omaisuudenhallinta, joka auttaa teitä maksimoimaan sijoitetun pääoman tuoton; ISO 9001 ja ISO 14001, jotka auttavat teitä täyttämään laatu- ja ympäristöjohtamismääräykset; ja ISO 45001, joka arvioi työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmiä työtapaturmien ja sairauksien ehkäisemiseksi.

 

OTA YHTEYTTÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com

PALVELUMME