TYÖPAIKAT

AVOIMET TYÖPAIKAT

AVOIMET TYÖPAIKAT SUOMESSA: 1 KPL ILMOITUKSIA (ALLA)


 

 • MYYJÄ

  MYYJÄ 

  Koetko asiakaslähtöisen myyntityön omaksesi? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, joka edistää laatua, turvallisuutta, ympäristönsuojelua ja yhteiskuntavastuuta? Meillä on paikka avoinna juuri sinulle!

  Myyjänä vastaat sertifiointipalvelujen myynnistä nykyisille yritysasiakkaillemme sekä tarjousten laskemisesta ja sopimusten teosta uusille asiakkaille. Asiakkaiden erilaiset tilanteet ja tarpeet mahdollistavat oman osaamisen jatkuvan kehittämisen ja syventämisen. Työtä tehdään itsenäisesti ja tavoitteellisesti, kuitenkin samalla osana myyntitiimiä, jossa on hyvä ja aktiivinen yhdessä tekemisen meininki.

  Menestyt tehtävässä hyvin kun

  • Sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä ja kyky hallita asiakkuuksia systemaattisella tavalla
  • Olet tehokas ja positiivinen tekijätyyppi
  • Koet viestintä- ja neuvottelutaidot vahvuuksiksi
  • Kanssasi on mukava tehdä yhteistyötä
  • Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä (ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)

  Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan myynnin parissa 
  • Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä ja vakaassa yrityksessä 
  • Erinomaisen tiimin ja asiantuntevat kollegat
  • Hyvät työsuhde-edut (mm. lounasetu ja ePassi Flex palkan päälle, palkalliset työajanlyhennykset, kattava työterveyshoito)

  Yritysesittely

  Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään kestävällä tavalla ja haluamme jättää jälkemme maailmaan vastuullisen kehityksen kautta. Bureau Veritas on perustettu vuonna 1828 ja konsernin pääkonttori sijaitsee Ranskassa. Toimimme 140 maassa ja työllistämme maailmanlaajuisesti 78 000 työntekijää.

  Bureau Veritas Suomessa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Teollisuuspuolen palvelut ja hallinto sijaitsevat Helsingissä ja laivatarkastustoiminta on keskittynyt Turkuun. Toimintamme ja yrityskulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus, vastuullisuus, terve kunnianhimo ja monimuotoisuuden arvostaminen.

  Lähetä englanninkielinen hakemuksesi (sis. palkkatoive) ja ansioluettelosi HR Advisor Suvi Matinlaurille: suvi.matinlauri@bureauveritas.com. Merkitse viestin otsikoksi ”Myyjä”. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan tekijän löytyessä.


 

 • SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ REKRYTOINTIPROSESSISSA

  Rekisterin nimi

  Työhakemustiedot Bureau Veritaksen tarkoituksiin

  Rekisterinpitäjä

  Bureau Veritas S.A., sivuliike Suomessa (y-tunnus 0599333-9)
  Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki, Finland 
  +358 10 830 8630 (keskus)

  Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

  Suvi Matinlauri, HR Advisor
  suvi.matinlauri@bureauveritas.com
  Bureau Veritas, Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki, Finland

  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tietojen poistamisen määräaika

  Bureau Veritasin rekrytointiprosessiin liittyvä hakijan hakemusten käsittely ja arkistointi. Tietoja säilytetään rekisterissä vuoden verran siitä, kun työnhakijaa on tiedotettu valintapäätöksestä.

  Rekisterin tietosisältö

  Työhakemukset, ansioluettelot (CV:t) ja niihin liittyvät tiedostot (esim. työtodistukset ja sertifikaatit)

  Säännönmukaiset tiedonlähteet

  Työnhakijan toimittamat tiedot.

  Tietojen säännönmukaiset luovutukset

  Työnhakijalta aina kutakin kertaa varten erikseen kysytyllä suostumuksella työnhakijan tiedot voidaan välittää Bureau Veritasin avoimiin tehtäviin rekrytoiville henkilöille.

  Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

  Työnhakijalta aina kutakin kertaa varten erikseen kysytyllä suostumuksella työnhakijan tiedot voidaan välittää Bureau Veritasin avoimiin tehtäviin rekrytoiville henkilöille.

  Rekisterin suojauksen periaatteet

  Aineistoa ei säilytetä manuaalisessa muodossa.Työnhakijatiedot sijaitsevat Bureau Veritas Suomen verkkoasemalla. Pääsy kansioon on rajattu liiketoimintayksikön johdon tasolla työskenteleville Bureau Veritasin työntekijöille.

  Rekisterin suojauksen periaatteet

  Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin. Pyyntö tehdään kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.

  Oikeus vaatia tiedon korjaamista

  Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä rekisterissä olevan häntä itseään koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tietojen korjaamisesta tehdään kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.