ISO 9001 -standardi haltuuun

ISO 9001 -standardi haltuun

Katso seuraavan toteutuksen ajankohta avoimet koulutukset etusivulta.

Bureau Veritaksen ISO 9001 -standardi haltuun –koulutus auttaa sinua ottamaan ISO 9001 -standardin haltuun kokeneen kouluttajan avulla. Laadunhallintajärjestelmiä koskeva ISO 9001 –standardi on kansainvälinen laadunhallintastandardi, joka soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja toiminnasta riippumatta.

Koulutuksen käyminen antaa hyvät perustiedot organisaation laatujärjestelmän rakentamiseen ja parantamiseen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi laatupäälliköille, laatuinsinööreille ja muille laadusta vastaaville ja kiinnostuneille henkilöille.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9.00-17.00:

• Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
• Laadunhallinnan periaatteet
• Prosessimainen toimintamalli
• ISO 9001:2015 vaatimusten katselmus
• Laatujärjestelmän yleisimpiä sudenkuoppia
• Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

KOULUTTAJA

Jarno Ikonen netti
Jarno
Ikonen

johtava arvioija, kouluttaja

Bureau Veritas Certification

Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen.