Janne Hihnala

JANNE HIHNALA - JOHTAVA AUDITOIJA JA AUDITOINTITIIMIN ESIHENKILÖ

Aloitin Bureau Veritasin Suomen yksikössä hitsausauditoijana vuonna 2016. Nykyään auditointityön lisäksi toimin myös auditointitiimin esihenkilönä. Ennen Bureau Veritasta työskentelin teollisuusalan yrityksissä muun muassa yksikön johtajan, kehitysjohtajan ja tuotantopäällikön rooleissa. Koulutukseltani olen kone- ja koneautomaatioinsinööri. Lisäksi olen opiskellut hitsaukseen liittyen IWI-C- ja IWE-tutkinnot. Olen myös suorittanut laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusstandardeihin liittyvät IRCA-kurssit.

Normaali työpäiväni alkaa hotellin aamupalalla ja sähköpostien tarkistamisella. Tämän jälkeen siirryn asiakkaalle, ja auditoinnin jälkeen matkustan pääsääntöisesti lähemmäksi seuraavaa asiakasta. Ilta kuluu osin auton ratissa ja hotellissa. Työpäivän päättymisen jälkeen on harrastusten vuoro. Harrastan voimanostoa ja lisäksi kuuntelen työmatkoilla autossa sekä lenkkeillessä true crime- ja elämänkerta-äänikirjoja.

Matkustaminen on isohko osa työpäivää. On mielenkiintoista nähdä eri paikkakuntia ja organisaatioita. Samalla matkustaminen on kuitenkin kuormittavaa ja tämä onkin huomioitu BV:llä palkallisilla lisälomapäivillä. Pidän työn itsenäisyydestä ja vastuullisuudesta. Lisäksi omaa osaamista on mahdollisuus kehittää koko ajan, sillä ala vaatii jatkuvaa opiskelua ja uusiin asioihin perehtymistä.

Työkavereissani arvostan eniten ammattitaitoa ja avuliaisuutta. Aina saa tukea, kun on sitä tarvinnut. Meillä on niin monen alan ammattilaisia töissä, että ihan missä asiassa vain saa asiantuntevaa näkemystä ja tukea. Vaikka Bureau Veritas on kansainvälisesti iso konserni, Suomen yksikkö on siitä hyvänkokoinen, että kaikki tuntevat toisensa - ei ole kynnystä ottaa yhteyttä muihin eri asioissa.

Yhteystiedot:

Janne Hihnala
Audit Team Lead
p. 010 830 8669
janne.hihnala@bureauveritas.com