Kim Vuorivirta

KIM VUORIVIRTA - SERTIFIOINTIPALVELUIDEN MYYJÄ

Aloitin Bureau Veritas Suomessa sertifiointipalvelujen myyjänä syksyllä 2022. Ennen Bureau Veritasta työskentelin b2b-myynnissä sekä erilaisissa asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä. Viimeiset vuodet olen viettänyt Ruotsissa, missä opiskelin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon, erikoistumisalueena kansainvälinen markkinointi.

Työpäiväni koostuu pääsääntöisesti kommunikoinnista asiakkaiden kanssa, palavereista, tarjousten laskemisesta sekä myynnin suunnittelusta. Työssäni on tärkeää perehtyä eri toimialoihin ja ymmärtää yritysten toimintaa pintaa syvemmältä, jotta jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn palveluistamme. Tämä on tärkeää kestävän asiakassuhteen luomisessa.

Aloitukseni Bureau Veritasilla on sujunut erinomaisesti. BV:n toimistolla on vain huipputyyppejä, ja täällä aidosti välitetään työntekijöistä. Vastuullisuus, eettisyys sekä turvallisuus ovat toiminnan kulmakiviä monella tavalla. Olen erityisesti nauttinut laajasta vastuualueesta ja hyvästä tekemisen meiningistä. Tässä työssä oppii jotain uutta joka päivä, mikä on itselleni tärkeä motivaatiotekijä. On hienoa, että työmme tulos näkyy yritysten laadun sekä vastuullisuuden kehityksessä.

Kim Vuorivirta
Sales Manager
p. 010 830 8663
kim.vuorivirta@bureauveritas.com