movetec

Uutiset

Bureau Veritas onnittelee Movetec ja Addcomp Oy:tä ISO 9001:2015 sertifikaatista

Jul. 10 2018

Kuvassa vasemmalta oikealle Ragne Kytölä, Markku Seppälä, Jukka Piipponen (takana), Bureau Veritasin Myyntipäällikkö Perttu Pärnänen, Markku Suominen ja Kaisa Kivistö.

 

Movetec ja Addcomp Oy saivat kesäkuussa 2018 laatusertifikaatti ISO 9001:2015:n. Movetec toimii mekatroniikan ja automaation komponenttien maahantuojana, markkinoijana, koneistajana ja asentajana. Addcomp Oy tarjoaa logistiikka, HR ja taloushallinnon palvelut Addtech Components Suomen yrityksille.

Sertifikaatti osoittaa, että yritysten laadunhallintajärjestelmä täyttää todistetusti laatujärjestelmien standardin vaatimukset ja osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

"Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä ISO 9001 sertifikaatista, joka kattaa kahden yrityksemme prosessit. Laatujärjestelmämme yhdistää ja tehostaa toimintojamme ja luo pohjaa entistäkin kovemmalle kasvulle tulevaisuudessa", kertoo Movetecin toimitusjohtaja Markku Suominen.

Kun laatujärjestelmälle on haluttu saada ulkopuolinen hyväksyntä, on Bureau Veritas valittu yhteistyökumppaniksi. Sertifioinnissa johtavana arvioijana on toiminut Pekka Häyrinen.

Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä ISO 9001 sertifikaatista, joka kattaa kahden yrityksemme prosessit. Laatujärjestelmämme yhdistää ja tehostaa toimintojamme ja luo pohjaa entistäkin kovemmalle kasvulle tulevaisuudessa

Markku Suominen Movetecin toimitusjohtaja