Närpiön vihannes

Uutiset

Bureau Veritas onnittelee Närpiön Vihannesta ISO 22000 sertifikaatista

Jul. 16 2018

Kuvassa Bureau Veritaksen Senior Sales Manager Marcus Ahlroth luovuttaa ISO 22000 sertifikaatin Osuuskunta Närpiön Vihanneksen johtoryhmälle ja hallituksen puheenjohtajalle Börje Ivarsille.  

 

Osuuskunta Närpiön Vihannes sai kesäkuussa 2018 elintarviketurvallisuuden ISO 22000 sertifikaatin. ISO 22000 on elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä ja se viestii asiakkaille ja sidosryhmille yrityksen vastuullisuudesta ja sitoutumisesta elintarvikeriskien hallintaan.

Närpiön Vihannes on perinteikäs, 43 kasvihuoneviljelijän omistama kotimaisten vihannesten tuottajaosuuskunta.Osuuskunta on kotimaisten tomaattien toimittaja ja valikoimiin kuuluvat myös erikoistomaatit, kurkut, paprikat ja chilit.

Närpiön Vihanneksen Toimitusjohtaja Stefan Skullbacka kertoo, että kesäkuussa myönnetty ISO 22000 -laatusertifikaatti on osa Osuuskunta Närpiön Vihanneksen jatkuvaa kehittämistyötä. Se osoittaa, että yrityksessä hoidetaan asiat kansainvälisten laatustandardien edellyttämällä tavalla.

– ”Haluamme olla edelläkävijä kotimaisten puhtaiden ja turvallisten kasvihuonevihannesten tuotannossa. Sertifikaatin avulla voimme vakuuttaa myös kuluttajat, että tämän tuotemerkin alla kasvaa vain hyviä tuotteita”.

Marcus Ahlroth Bureau Veritasilta luovutti ISO 220000 sertifikaatin Osuuskunta Närpiön Vihannekselle kesäkuussa pidetyssä tilaisuudessa.

Johtavana arvioijana toiminut Merja Ahonen ja Bureau Veritas haluavat kiittää Osuukunta Närpiön Vihannesta hyvästä yhteistyöstä.

Lue lisää: Närpiön Vihannes – ISO 22000 sertifikaatti

Haluamme olla edelläkävijä kotimaisten puhtaiden ja turvallisten kasvihuonevihannesten tuotannossa. Sertifikaatin avulla voimme vakuuttaa myös kuluttajat, että tämän tuotemerkin alla kasvaa vain hyviä tuotteita

Stefan Skullbacka Närpiön Vihanneksen Toimitusjohtaja

LISÄTIEDOT

Joanna Westerholm
Sales Manager
p. 010 830 8658
joanna.westerholm@bureauveritas.com