Atea Finland Oy

Uutiset

ISO 37001 -sertifikaatti myönnettiin Atea Finland Oy:lle

Kes. 9 2021

Ensimmäinen Bureau Veritas Certificationin Suomessa myöntämä ISO 37001 -sertifikaatti myönnettiin Atea Finland Oy:lle. Sertifiointi todistaa, että Atean johtamisjärjestelmissä on huomioitu lahjonnan ja korruption ehkäiseminen. Toukokuussa myönnetty sertifikaatti kattaa Atea Finland Oy:n kaikki 12 toimipistettä ympäri Suomen. Johtavana arvioijana toimi Matti Hukari.

Korruption aiheuttaman riskin ja taloudellisten menetysten johdosta yritykset ovat huomioineet lahjontaa ehkäisevät menettelyt johtamisjärjestelmissään. ISO 37001:2016 standardi määrittelee menettelytavat korruption ehkäisyn johtamiseen globaalisti.

”Meillä on nollatoleranssi lahjontaa ja kaikenlaista korruptiota vastaan. Jokaisen työntekijämme pitää esimerkiksi tenttiä eettiset ohjeemme ja kaikki atealaiset voivat raportoida mahdollisista väärinkäytöksistä anonyymisti. Nyt saamamme sertifikaatti onkin pitkäjänteisen työn tulos. Ulkopuolisen ja riippumattoman toimijan tekemä ohjeidemme ja prosessiemme auditointi auttaa meitä entisestään parantamaan toimintaamme – ja kertoo sidosryhmillemme, että meihin voi luottaa”, Atea Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Sihvonen sanoo.

Nyt saamamme sertifikaatti onkin pitkäjänteisen työn tulos. Ulkopuolisen ja riippumattoman toimijan tekemä ohjeidemme ja prosessiemme auditointi auttaa meitä entisestään parantamaan toimintaamme – ja kertoo sidosryhmillemme, että meihin voi luottaa.

Juha Sihvonen Toimitusjohtaja, Atea Finland Oy

ISO 37001 -standardin edellytyksiin kuuluu, että yritys tunnistaa korruptioriskin paitsi omassa organisaatiossaan niin myös koko hankintaketjussaan ja sidosryhmiensä parissa. Riskien hallintaan liittyvä ohjeistaminen ja viestintä asiaankuuluville tahoille, kontrollimenettelyjen suunnitteleminen ja toteuttaminen ovat ISO 37001:n johtamisen käytännön työtä.

Bureau Veritas onnittelee Atea Finland Oy:tä sertifioinnista!

Lue lisää Atea Finland Oy:n lehdistötiedotteesta.

LISÄTIEDOT

Matti Hukari
Audit Manager / Food Sector
p. 010 830 8641
matti.hukari@bureauveritas.com