Kansainvälinen
Food Conference
kokosi yhteen elintarvikealan ammattilaisia 7.11.2019
Mar. 10 2019
Bureau Veritaksen kahdeksas kansainvälinen Food Conference järjestettiin Kööpenhaminassa 7.11.2019. Tämän vuoden seminaarissa keskityttiin erityisesti siihen, kuinka digitalisointi voisi auttaa yrityksiä toimimaan yhteiskunnallisesti kestävämmin sekä ympäristöystävällisemmin.
Konferenssi kokosi yhteen elintarvikealan ammattilaisia toimitusketjun jokaiselta portaalta.
Vierailevia puhujia elintarvikeseminaarissa olivat Eurogroup for Animals & Dyrenes Beskyttelse:n Britta Riis, Plus Pack:in liiketoiminnan kehitysjohtaja Camilla Haustrup, Lagardère Travel Retail:in Executive VP Foodservice Global Mélanie Guilldou, Lantmännen Unibake:n laatujohtaja Anna-Karin Wahlgren, MOWI:n brändijohtaja Kristine Evensen sekä IKEAn laatujohtajat Ann-Louise Ingvarson ja Ann-Karin Norén.
Kaikkia puheita yhdistäviä pääsuuntauksia oli kolme; jäljitettävyys, sosiaalinen vastuu ja digitalisointi.
Bureau Veritas kiittää osallistujia onnistuneesta tilaisuudesta sekä mielenkiintoisista puheenvuoroista!