Leijona Catering

Uutiset

Leijona Catering Oy:n laatusertifikaatit päivittyivät

Feb. 20 2020

Leijona Catering Oy:lle on jälleen tammikuussa 2020 myönnetty kansainvälisesti tunnustetut ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Leijona Catering Oy on sertifioitu molempien standardien vaatimuksia vasten jo vuodesta 2014 lähtien.

Serfikaatit osoittavat, että yrityksen johtamisjärjestelmä täyttää todistetusti standardien vaatimukset ravintolapalvelujen tuottamisen ja kehittämisen soveltamisalalla. Leijona Catering Oy toimii järjestelmällisesti valvoen toimintansa laatua kaikissa ravintoloissaan.

Bureau Veritas Certification on ollut Leijona Catering Oy:n sopimusyhteistyökumppani jo vuodesta 2013, koska laatu- ja ympäristöjärjestelmille on haluttu saada puolueeton ulkopuolinen hyväksyntä. Sertifioinnissa johtavana arvioijana on toiminut Antti Reijonen.

”Yhteistyömme on ollut sujuvaa. Pelkän sertifiointiprosessin sijasta olemme saaneet uusia näkökulmia auditoinneilla, joiden avulla olemme kehittäneet Leijonan tapaa toimia kokonaisuudessaan”, kertoo Leijona Catering Oy:n kehityspäällikkö Auli Rosti ja jatkaa,

”Leijonassa tärkeässä roolissa on pyrkimys toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Ulkoinen auditointi vahvistaa hyvien käytänteiden tunnistamista ja niiden jakamista kaikissa toimipaikoissamme läpi Suomen”.

Bureau Veritas Certification onnittelee Leijona Catering Oy:ta onnistuneesta sertifioinnista!

Yhteistyömme on ollut sujuvaa. Pelkän sertifiointiprosessin sijasta olemme saaneet uusia näkökulmia auditoinneilla, joiden avulla olemme kehittäneet Leijonan tapaa toimia kokonaisuudessaan

Auli Rosti Kehityspäällikkö, Leijona Catering Oy

LISÄTIEDOT

Joanna Westerholm
Sales Manager
p. 010 830 8658
joanna.westerholm@bureauveritas.com

LUE MYÖS