OneLine Ky

Uutiset

OneLine Ky:lle myönnettiin ISO 9001:2015 & 14001:2015 sertifikaatit

Syy. 23 2021

OneLine Ky:lle myönnettiin laadun- ja ympäristönhallintajärjestelmän sertifikaatit maaliskuussa 2021. Sertifikaatit kattavat Keiteleen sekä Jyväskylän toimipisteet toimialakuvauksella: ”puutavara- ja vaihtolavakuljetukset”. OneLine Ky on raakapuu- ja vaihtolavakuljetuksiin erikoistunut yritys, joka tuottaa kuljetuspalveluita asiakkaan tarpeiden vaatimalla kalustolla. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Keiteleellä.

Sertifiointi on riippumaton arvio tuotteesta, prosessista tai palvelusta. Jotta sertifikaatti voidaan myöntää, organisaation johtamisjärjestelmän sekä dokumentaation tulee täyttää standardin vaatimukset. OneLine Ky sertifioitiin ensimmäistä kertaa ja koko prosessiin heiltä meni 8 kuukautta. Jokke Järveläinen OneLine Ky:ltä antoi muutamia vinkkejä organisaatioille, jotka ovat aloittamassa sertifiointiprosessia. Joken mukaan sertifiointiprosessin aloittamiseen tarvitaan paljon avointa mieltä, SFS:n laatujärjestelmäkirjallisuuteen paneutumista sekä tarvittavan ajan ja kustannuksien kartoittamista. Me Bureau Veritasilta puolestaan suosittelemme sertifiointiprosessia aloittaville yritykselle esimerkiksi GAP-analyysiä eli vapaaehtoista esiarviointia ja koulutuspalveluita.

Olemme sitoutuneet laadunhallintajärjestelmän vaikuttavuuden jatkuvaan parantamiseen. OneLine Ky:n toiminta perustuu ammattitaitoiseen ja toimintaan sitoutuneeseen henkilöstöön, joka on yrityksemme tärkein voimavara

Jokke Järveläinen Yrittäjä, OneLine Ky

Bureau Veritasin myöntämä sertifikaatti on arvokas resurssi sekä maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu menestyksen symboli. Sertifikaatti todentaa organisaation sitoutumisen johtamisjärjestelmän tehokkaaseen käyttöönottoon sekä jatkuvaan parantamiseen. Jokke Järveläinen kuvaa OneLine Ky:n palvelevan koulutetulla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä, asiakaslähtöisesti ja ympäristöystävällisesti. ”Olemme sitoutuneet laadunhallintajärjestelmän vaikuttavuuden jatkuvaan parantamiseen. OneLine Ky:n toiminta perustuu ammattitaitoiseen ja toimintaan sitoutuneeseen henkilöstöön, joka on yrityksemme tärkein voimavara”, kiteyttää Jokke lopuksi. Sitoutumista laadunhallintajärjestelmän vaikuttavuuden jatkuvaan parantamiseen ilmentää myös heille myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti.

Bureau Veritas onnittelee OneLine Ky:tä ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 sertifikaateista!