BV_Suomen LVIS huolto

Uutiset

Suomen LVIS-Huolto Oy:lle ja Suomen Viemärihuolto Oy:lle myönnettiin ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit

Sep. 24 2020

Suomen LVIS-Huolto Oy:lle ja Suomen Viemärihuolto Oy:lle myönnettiin ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit.

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnustettu laatustandardi. ISO 9001 -sertifiointiprosessin tarkoituksena on kehittää vahva laatujärjestelmä (QMS), joka ajaa jatkuvia parannuksia. ISO 14001 on puolestaan ympäristöjärjestelmämalli, jonka vaatimuksia ovat muun maussa ympäristöpolitiikan laatiminen, ympäristötavoitteiden asettaminen sekä sitoutuminen ympäristönsuojelun tason parantamiseen.

Suomen LVIS-Huolto Oy on perustettu vuonna 2009. He tarjoavat LVIS-asennuksia, -huoltoja sekä –tarkastuksia yrityksille, julkiselle puolelle ja taloyhtiöille. Heidän tavoitteenaan on korkea laatu, jota myös laadunhallintajärjestelmän sertifiointikin todentaa.

Suomen Viemärihuolto Oy on perustettu vuonna 2017 täydentämään Suomen LVIS-Huollon palveluita. Suomen Viemärihuollon kautta hoituvat kaikenlaiset viemärialan työt.

ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit kattavat molempien yrityksien toiminnan toimialakuvauksella ”LVIS-asennukset ja –huollot sekä viemärihuolto”. Auditoinnit suoritettiin poikkeustilanteen vuoksi etäyhteyden avulla kesäkuussa. Johtavana arvioijana toimi Jorma Tengvall.

”Sertifikaatit varmistavat yrityksissämme toiminnan kehittämisen, laadun varmistuksen ja asiakastyytyväisyyden. Sertifikaattien avulla sitoudumme jatkuvaan parantamiseen. Sertifikaattien avulla pystymme paremmin osoittamaan muun muassa julkisissa kilpailutuksissa, että yritysten prosessit ja johtaminen täyttävät tietyt laatuvaatimukset”, toteaa Emmi Alastalo Suomen LVIS-Huolto Oy:ltä.

Bureau Veritas Certification onnittelee Suomen LVIS-Huolto Oy:tä ja Suomen Viemärihuolto Oy:tä sertifioinnista!

Sertifikaattien avulla pystymme paremmin osoittamaan muun muassa julkisissa kilpailutuksissa, että yritysten prosessit ja johtaminen täyttävät tietyt laatuvaatimukset

Emmi Alastalo Suomen LVIS-Huolto Oy