Cover image for the event (c) canva

SUURI VASTUULLISUUSSEMINAARI 6.11.2024 HELSINGISSÄ JA STRIIMISSÄ

Toukokuu. 6 2024

Järjestämme tänä vuonna suuren Vastuullisuusseminaarin marraskuussa Helsingin Musiikkitalossa sekä striimin välityksellä.

Seminaari kerää yhteen vastuullisuusalan ammattilaiset ja vaikuttajat kuuntelemaan sekä keskustelemaan alan ajankohtaisista aiheista.

Mielenkiintoisen seminaaripäivän aikana pääset kuulemaan puheenvuoroja seuraavista aiheista: data ja kestävyysraportointi, inkluusio, monimuotoisuus ja ihmisoikeudet arvoketjussa, kestävät innovaatiot sekä Green Deal.

Puhujina tapahtumassa mm. Perttu Pölönen, futuristi, tietokirjailija, Kaisa Kurittu, vastuullisuusammattilainen ja yrittäjä sekä Dakota Robin, ihmisoikeuskouluttaja ja DEI-asiantuntija. Tapahtuman juontajana ja moderaattorina toimii Lorenz Backman.

Seminar speakers Perttu Pölönen, Kaisa Kurittu and Dakota Robin in the picture.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti yritysjohdolle, vastuullisuusasiantuntijoille ja -johtajille sekä yritysten ja yritysvastuuasioiden parissa työskenteleville.

Hyödynnä Early Bird -etu

Tarjoamme 30.6.2024 asti liveosallistumisen edullisempaan Early Bird -hintaan: 149 € +alv. (Normaalihinta 249 € + alv. 24%)

Tätä mahdollisuutta et halua missata! Lipun hinta sisältää kovan tason puheenvuorot, mielenkiintoiset asiantuntijapaneelit sekä lounas- ja kahvitarjoilut paikan päällä Musiikkitalossa.