Tietoturva

News

Tietoturvan kehittämistuki astuu voimaan 1.12.2022

Mar. 2 2022

MISTÄ ON KYSE?

Valtioneuvoston asetus tietoturvan kehittämistuesta (tietoturvaseteli) astuu voimaan 1.12.2022. Tämän jälkeen yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla toimivat yritykset voivat hakea tukea Liikenne- ja viestintäviraston kyberturvallisuuskeskukselta.

Määräaikainen tuki on tarkoitettu auttamaan yritysten järjestelmien tietoturvan parantamisessa sekä tietoturvaosaamisen kasvattamisessa. Kybervarautumisen tason nostaminen eri sektoreilla parantaa myös yhteiskunnan suojautumiskykyä.

Tietoturvaseteli on jaettu kahteen suuruusluokkaan. Pienempi seteli oikeuttaa hakevalle yritykselle enintään 15 000 euron tuen eikä siinä ole omavastuuosuutta. Tuki sopii esimerkiksi tietojärjestelmien auditointiin ja henkilöstön kouluttamiseen.

Suurempi tietoturvaseteli on enintään 100 000 euroa ja sen omavastuuosuus projektista on 30%. Avustus kattaa siis enintään 70% projektin kuluista. Yritykset voivat hyödyntää sitä esimerkiksi uhkamallinnuksiin, hyökkäyksenestotestauksiin ja muihin tietoturvan parantamistoimiin.

MITEN BUREAU VERITAS ON TUKENANNE:

Suoritamme akkreditoituja tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien sertifiointeja ja järjestämme avoimia sekä yrityskohtaisia tietoturvallisuusalan koulutuksia ja webinaareja.

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

Lisätiedot

Sertifioinnit
Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com

Koulutukset
Anna-Julia Puustinen 
Training Business Developer
p. 010 830 8645
anna-julia.puustinen@bureauveritas.com