ISO 27001 -webinaarin cover image (c) Canva

News

Webinaari: Miten ISO 27001 voi parantaa yrityksesi kyberturvallisuutta? 12.4. klo 10

Maa. 11 2024

Kyberuhat, kuten tietomurrot, kiristysohjelmahyökkäykset ja identiteettivarkaudet, voivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa organisaation maineelle ja taloudelliselle vakaudelle. Tästä syystä yritykset tarvitsevat vankan ja kattavan lähestymistavan suojatakseen tietonsa ja järjestelmänsä nykyajan tietoturvauhilta.

Tietojen suojaamiseksi monilla yrityksillä on integroituja tietoturvan hallintajärjestelmiä. ISO 27001 –standardin mukainen sertifiointi auttaa turvaamaan yrityksesi tietojen luottamuksellisuuden.

Haluaisitko kuulla lisää ISO 27001 -sertifioinnista ja miten se voi auttaa yritystäsi tunnistamaan ja minimoimaan tietoturvaloukkauksien riskejä?

Järjestämme perjantaina 12.4. klo 10 ilmaisen ISO 27001 -webinaarin, jonka avulla opit lisää maailman tunnetuimmasta tietoturvan hallintajärjestelmän standardista.

Webinaarin puhujana toimii Pekka Virta, tietoturvasertifikaattien Johtava Arvioija, Bureau Veritas.

Webinaarin sisältö:

 1. Lyhyt esittely meistä
 2. Millaisia tietoturvauhkia kohtaamme tänä päivänä?
 3. NIS2-direktiivi vaatimukset versus ISO 27001
 4. ISO 27001 -standardin esittely
  • ISO 27001 -standardin pääkohdat
  • Miksi ISO 27001 -standardin suosio on kasvanut lähiaikoina?
 5. Miten voimme auttaa organisaatioita?
  • Sertifiointiprosessi ja mitä sertifiointi vaatii
  • Konsultointi
   

Kaikki webinaarin ilmoittautuneet saavat webinaaritallenteen jälkikäteen, joten vaikka olisit epävarma siitä, pystytkö osallistumaan, kannattaa silti ilmoittautua!

Toivoisimme myös osallistujien lähettävän kysymyksiä etukäteen, jotta webinaari tuottaisi mahdollisimman paljon lisäarvoa osallistujille.

Image
In the picture Pekka Virta
Pekka virta, tietoturvasertifikaattien Johtava Arvioija, Bureau Veritas

Pekka Virta on työskennellyt Bureau Veritaksella 12 vuotta johtavana arvioijana. Pekalla on laaja osaaminen tietoturvasertifioinnista ja hänen osaamiseensa kuuluu muun muassa ISO/IEC 27001.