Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen (c) Canva

Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen

Tässä lyhytkoulutuksessa käymme läpi auditointihavaintoja, auditointiprosessin termistöä, sekä havaintojen käsittelyä auditoinnin jälkeen.

Auditoijan rooli on löytää tosiasioihin perustuvaa objektiivista näyttöä siitä, missä määrin auditointikriteerit täyttyvät. Auditoijan roolina on myös yhdessä auditoitavan kanssa löytää kehitysmahdollisuuksia.

Termistön tunteminen puolestaan on olennainen osa standardien tulkintaa ja soveltamista. Termistön avulla voidaan varmistaa, että standardin käsitteet ja termit ovat yhdenmukaisia. Kun standardin käyttäjät ymmärtävät termit samalla tavalla, se vähentää tulkintaeroja ja parantaa standardin soveltamista. Tällöin auditoija ja standardin soveltaja puhuvat ”samaa kieltä”, jolloin myös auditointihavaintojen käsittely on yhdenmukaista.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin auditointiprosessia ja siinä käytettyjä termejä, esim. johtamisjärjestelmän rakentamisesta vastaavat henkilöt, laatupäälliköt, sisäiset auditoijat ja poikkeamien vastaamisesta vastaavat henkilöt.

Koulutusmateriaali jaetaan ilmoittautuneille sähköisesti.

Koulutuksen päätteksi on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

aikataulu / sisältö

Aikataulu 12:15-14:15

Sisältö
-Auditointisanasto - keskeinen sanasto tulosten todennukseen
-Auditointihavainnot
-Auditointihavaintojen käsittely auditoinnin jälkeen
-Keskustelu, kysymykset



 

  • AJANKOHTA

    10.10. klo 12:15-14:15

    kesto: 2h

  • OPISKELUTAPA

    Etätoteutus

  • PAIKKA

    Teams

  • HINTA

    99 € + alv

Image
BV_Hanna Manninen

Kouluttaja
Hanna Manninen 
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Hän auditoi elintarviketurvallisuus-, QHSE- sekä energiatehokkuusjärjestelmiä. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.