BRC FOOD STANDARD VAATIMUKSET cover image (c) Canva

BRC FOOD STANDARD VAATIMUKSET

TAVOITTEET

Bureau Veritaksen BRC Food standardin vaatimukset -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standard Issue 9:n mukaisen järjestelmän vaatimukset, muutokset aiempaan versioon ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteiden, standardin vaatimusten ja sertifiointiprosessin läpikäymisen. Päivän aikana keskustellaan myös järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista.

KENELLE KOULUTUS SOPII

Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

Koulutuspäivän sisältö:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt 
  • Elintarviketurvallisuuden käsitteet
  • BRC Food Standard issue 9
  • Sertifiointiprosessi
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
  • Ajankohta

    Tällä hetkellä ei tulevia avoimia koulutuksia, seuraavan koulutuksten ajankohta päivittyy
    klo 9-16
    Kesto: 1 päivä

  • Opiskelutapa

    Lähiopetus

  • Sijainti

    Sokos Hotel Tripla, Helsinki

  • Hinta

    € 825 +alv

Image
asko mäyry netti

Kouluttaja Asko Mäyry, Johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Asko on elintarviketieteiden maisteri (ETM) ja kansainvälisen markkinoinnin maisteri (MBA). Hänellä on yli 25 vuoden kokemus johtamisjärjestelmien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Bureau Veritakselle Asko on sertifioinut johtamisjärjestelmiä yli 20 vuoden ajan mm. BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001 ja ISO 14001 järjestelmiä. Em. standardeissa Asko toimii johtavan auditoijan roolissa.