BRC FOOD STANDARD VAATIMUKSET
TAVOITTEET
Bureau Veritaksen BRC Food standardin vaatimukset -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standard Issue 9:n mukaisen järjestelmän vaatimukset, muutokset aiempaan versioon ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteiden, standardin vaatimusten ja sertifiointiprosessin läpikäymisen. Päivän aikana keskustellaan myös järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista.
KENELLE KOULUTUS SOPII
Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.
KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.
Koulutuspäivän sisältö:
- Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
- Elintarviketurvallisuuden käsitteet
- BRC Food Standard issue 9
- Sertifiointiprosessi
- Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
-
Ajankohta
Tällä hetkellä ei tulevia avoimia koulutuksia, seuraavan koulutuksten ajankohta päivittyy
klo 9-16
Kesto: 1 päivä -
Opiskelutapa
Lähiopetus
-
Sijainti
Sokos Hotel Tripla, Helsinki
-
Hinta
€ 825 +alv