HACCP JÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN
TAVOITTEET
Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.
KENELLE KOULUTUS SOPII
Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.
SYKSYN 2024 TOTEUTUKSET
Ajankohta | sijainti | kieli | kouluttaja | hinta | ilmoittautuminen |
11.9.2024 | Sokos Hotel Tripla, Helsinki | suomi | Hanna Manninen | € 825 +alv | Ilmoittaudu tästä |
KOULUTUKSEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ
09:00 –16:30 -Lounas noin klo 11:30 + taukoja sopivissa kohdissa
Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.
Koulutuspäivän ohjelma:
- Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
- HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
- HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
- HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
- Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
Lisätietoja koulutuksista: koulutus@bureauveritas.com
PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimme osallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta.Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.