ISO 14001 picture (CANVA)

ISO 14001 VAATIMUKSET JA SISÄINEN AUDITOINTI

TAVOITTEET

Bureau Veritaksen ISO 14001 vaatimukset ja sisäinen auditointi -koulutuksen aikana käsitellään käytännönläheisesti ympäristönhallinnan periaatteet, ISO 14001 -standardin vaatimukset ja ylläpitoon liittyvät prosessit, kuten johdon katselmus.

KENELLE KOULUTUS SOPII

Koulutus sopii hyvin ISO 14001 –standardiin perustuvan järjestelmän rakentamista suunnittelevalle, ympäristöjärjestelmän ylläpitäjälle ja aloittelevallekin ympäristövastaavalle. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aiempaa tietämystä aiheesta.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

 • ISO 14001 vaatimukset ja sisäinen auditointi 27.-28.8. Sokos Hotel Tripla, kouluttaja Jaana-Marjut Seppälä, hinta 1350 +alv (ilmoittaudu tästä)
 • ISO 14001 vaatimukset ja sisäinen auditointi 3.-4.12.  Original Sokos Hotel Ilves TAMPERE, kouluttaja: Mari Välimaa, hinta 1350 +alv (ilmoittaudu tästä)

Koulutuspäivän ohjelma                                   

1. koulutuspäivä klo 9.00 - 17.00

 • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
 • Keskeisiä määritelmiä, ympäristönäkökohta ja ympäristövaikutus
 • ISO 14001:2015 rakenne ja periaatteet
 • Ympäristöjärjestelmän vaatimukset ISO 14001 mukaisesti
 • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

 

 2. koulutuspäivä klo 9.00 - 16.30

 • ISO 14001 -perustaisen järjestelmän ylläpito
 • Jatkuva parantaminen
 • Sisäisen auditoinnin suunnittelu, toteutus ja raportointi
 • Johdon katselmus
 • Case-harjoitus
 • Koulutuspäivän päätös ja koulutuksen yhteenveto
   

Lisätietoja koulutuksista: koulutus@bureauveritas.com

PERUUTUSEHTOMME
Tilaisuuksiimme osallistumisen peruutus on mahdollista veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Paikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle, mikäli ilmoittautunut itse estyy osallistumasta. Varaamme oikeuden perua tilaisuuden alhaisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään 7 päivää ennen tilaisuuden alkamista.

Image
Jaana kuva

Kouluttaja: Jaana-Marjut Seppälä, liiketoiminnan kehittäjä, kouluttaja, lead auditor

"Jaana on kokenut ammattilainen, jolla on vankka tausta yritystoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja opetustehtävissä. Jaanan lähestymistapa standardeihin on käytännönläheinen ja innostava. Hän tuo esiin, kuinka standardit voivat parhaimmillaan tukea johtamista ja edistää toiminnan parantamista. Hänen työssään korostuvat standardit osana vastuullisuutta ja kestävää kehitystä sekä kasvavia asiakasvaatimuksia.

Jaanalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto painottuen johdon laskentatoimeen, tuotantotalouden sivuaineopintoja, Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -pätevyys sekä ammatillisen aineopettajan ja Lead Auditorin pätevyydet. Hänen laaja osaamisensa ja intohimonsa alan kehittämiseen tekevät hänestä pidetyn asiantuntijan ja kouluttajan."

Image
In the picture Bureau Veritas' Lead Auditor Mari Välimaa

Kouluttaja: Mari Välimaa 
Johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification

"Mari on auditoinut yli 200 erilaista johtamisjärjestelmää ja päässyt tutustumaan lähes yhtä moneen mielenkiintoiseen yritykseen. Työhistoriasta löytyvät myös esimiestehtävät, projektien johtaminen sekä laadusta vastaavana toimiminen. Marin teoriapohja rakentuu yritysjohtamisen tradenomin, talousoikeuden ekonomin sekä Hyväksytty Hallituksen Jäsen -tutkintojen yhdistelmästä. Sertifiointiosaaminen koostuu ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 järjestelmien johtavan auditoijan koulutuksista. Kouluttajana Mari käyttää paljon käytännön esimerkkejä, joiden avulla uudet asiakokonaisuudet tulevat helpommin pureskeltaviksi ja jäävät paremmin mieleen."