Robert

Robert Åkerblom - Myyntipäällikkö

Aloitin Bureau Veritasilla myyjänä vuoden 2019 loppupuolella. Tällä hetkellä toimin myynnin tiiminvetäjänä. Ennen Bureau Veritasta työskentelin ihan eri toimialalla, ilmailun parissa. Olen ehtinyt toimia monissakin eri työtehtävissä työurani aikana, kuten kouluttajana ja vuoropäällikkönä. Minulla on korkeakoulututkinto liiketaloudesta (BBA).

Perustyöpäiväni BV:llä koostuu asiakasneuvotteluista, tarjousten laatimisesta ja eri sidosryhmien kanssa kommunikoinnista. Teen yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden, kuten auditoijien, asiakaspalvelu- ja laskutustiimin sekä lakimiesten, juristien ja konsulttien kanssa.

Minua motivoi laaja tehtäväkenttä, jossa voi jatkuvasti oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. On kiinnostavaa nähdä, miten eri tavalla yritykset on rakennettu ja miten niitä johdetaan. Jokaisella yrityksellä on omannäköinen johtamisjärjestelmänsä. Työssäni on tärkeää ymmärtää eri yritysten liiketoimintamalli, jotta voin tarjota juuri sitä palvelua mitä he tarvitsevat.

Koen, että meillä on aivan mahtava yhteishenki työpaikalla. Arvostan työkavereissani eniten avoimuutta ja halua auttaa aina tarvittaessa. Bureau Veritasin missio on rakentaa luottamuksen maailmaa varmistamalla, että yritykset toimivat vastuullisesti. On motivoivaa olla mukana yrityksessä, joka ajaa yhteistä hyvää.

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com