Timo Hovi

TIMO HOVI - SERTIFIOINTIPALVELUIDEN MYYJÄ

Aloitin Bureau Veritasilla Sertifiointipalvelujen myyjänä syksyllä 2022. Ennen Bureau Veritasta työskentelin B2B-myynnin parissa ratkaisumyyjänä ja projektipäällikkönä pienemmän kokoluokan startup-yrityksissä. Opin paljon myynnistä, asiakkuuksien hoitamisesta sekä vastuunkannosta.

Työpäiväni koostuu pääsääntöisesti myynnin suunnittelusta, palavereista ja tarjousten laskemisesta. Olennainen osa työnkuvaani on asiakkuuksien ja asiakaskontaktien ylläpitäminen ja hoito. Työssäni on tärkeää perehtyä laajasti ja kattavasti asiakasyritysten toimialaan ja heidän tarpeisiinsa, jotta voimme tarjota juuri heille parhaan ratkaisun.

Alku Bureau Veritasilla on sujunut mainiosti ja perehdytysten jälkeen on päässyt jo tekemisen makuun. Paljon on tullut jo opittua ja osaamista kasvatettua, mutta asiantuntijatyössä on aina lisää opittavaa. Se onkin yksi työn tärkeimmistä motivaatiotekijöistä. Nautin työssäni laajasta vastuualueesta ja vastuun mukana tulevasta vapaudesta toteuttaa työtä niin kuin itse näkee parhaaksi. Meillä BV:llä on myös aivan loistavat työkaverit ja ilmapiiri toimistolla.

Timo Hovi
Sales Manager
p. +358 10 830 8672
timo.hovi@bureauveritas.com