Social, Ethics & Governance

Yhteiskunta, etiikka & hallinto

KAIKKIA KUNNIOITTAVAN JA TUOTTAVAN TALOUDEN EDISTÄMINEN

HAASTEET

Ihmiset ovat kestävän liiketoiminnan ja julkisen elämän peruspilari. Kansalaiset ja kuluttajat etsivät varmennettua ja todennettavissa olevaa tietoa siitä, miten yritykset kehittävät, tuottavat ja toimittavat tavaroitaan ja palveluitaan.

Samaan aikaan yrityksiä arvostetaan nyt taloudellisen suorituskyvyn ja innovaatiokykynsä lisäksi korkeasti niiden positiivisen vaikutuksen vuoksi. Päätöksentekijät kaikissa organisaatioissa kohtaavat haasteen vahvistaa CSR-sitoumuksensa pysyäkseen kilpailukykyisinä ja kestävinä ja samalla osoittaa sitoutumisensa parempiin liiketoimintakäytäntöihin.

Bureau Veritasin asiantuntemus

Bureau Veritasilla on yhä tärkeämpi rooli puolueettomana ja riippumattomana kolmantena osapuolena toimintaketjussa, jonka tavoitteena on tehdä maailmantaloudestamme läpinäkyvä ja vastuullisempi planeetallemme ja sen asukkaille.

Autamme asiakkaitamme vähentämään riskejä ja parantamaan suorituskykyä terveyden ja turvallisuuden kannalta. Olemme kehittäneet täyden valikoiman ratkaisuja monimuotoisuus- ja osallistamiskäytäntöjen arvioimiseen ja alan KPI:iden mittaamiseen. Tuemme myös asiakkaitamme saavuttamaan vahvemman hallinnon etiikkaan ja rehellisyyteen liittyvillä palveluillamme.
 

  • Sosiaaliset käytännöt

- Sosiaaliset auditoinnit
- Terveys-, turvallisuus-, hygienia- ja inkluusioprotokollan auditoinnit

  • CSR Strategia

- Käytäntöjen seuranta
- Hallintojärjestelmien parantaminen
- Raportoinnin vahvistus

  • Etiikka ja liiketoimintakäytännöt

- Ihmisoikeusarviointi
- Toimittaja-arviointi
- Lahjonnanvastaisuus sertifiointi
- Tietosuoja- ja kyberturvallisuussertifiointi

KYSY LISÄÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com