CARBON DISCLOSURE PROJECT

CARBON DISCLOSURE PROJECT

Carbon Disclosure Projectista (CDP), joka on toiminut vuodesta 2000, on tullut standardi CO2e päästöjen julkistamismenetelmille ja -prosesseille. Se tarjoaa välttämättömiä tietoja ilmastomuutoksesta globaaleille markkinoille, ja CDP:n online-tietokanta on maailman suurin kasvihuonekaasupäästöjen ja yritysilmastostrategioiden rekisteri.

Useat organisaatiot mittaavat ja tuovat esiin kasvihuonekaasupäästönsä ja ilmastonmuutosstrategiansa CDP: n kautta vähentämistavoitteiden asettamiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi. Riippumaton todentaminen on yksi CDP: n tärkeimmistä strategisista tavoitteista, ja sen tulisi tulla erottamaton osa maailmanlaajuista yritysten CO2e päästöjen raportointia, jotta käyttäjät voivat luottaa tietojen oikeellisuuteen.

Bureau Veritaksen varmentamispalvelu on määriteltyjen suorituskyky- ja hallintotietojen riippumaton tarkastusprosessi, joka johtaa kolmannen osapuolen lausuntoon. Lausunto antaa kyseessä olevien tietojen käyttäjille varmuuden siitä, että ne esitetään rehellisesti ja tarkasti.

Bureau Veritas on yksi markkinoiden johtavista CO2e päästöjen varmennus- ja todentamismekanismeista. Tarjoamme useita kestävyyteen liittyviä varmennuspalveluita, sertifiointia ja laadunvarmistusta.

OTA YHTEYTTÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com