BValued

News

BValued Awards 2022 -voittajat julkistettiin!

Syy. 5 2022

Bureau Veritasin toiminnan arvoja ovat luottamuksen luominen, vastuullisuus, terve kunnianhimo, kehittymiseen suuntautuminen, avoimuus ja osallisuus. Vuosittainen BValued Awards on yksi tavoistamme vahvistaa näitä arvoja ja antaa tunnustusta työkavereille, jotka ovat toimineet esimerkillisesti.

Tänä vuonna kunniamaininnan saivat auditointikoordinaattorimme Anni Heikkinen ja myyntipäällikkömme Robert Åkerblom.

Anni palkittiin terveestä kunnianhimosta ja kehittymiseen suuntautumisesta. Työkavereiden mukaan hän kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti, on todella ahkera ja tunnollinen työntekijä, edellyttää itseltään korkeaa suoritustasoa sekä havaitsee uusia mahdollisuuksia ja tarttuu niihin.

Palkinnostaan hän kertoo: "Palkinnon saaminen oli minulle todella iloinen yllätys. Kulunut vuosi on ollut opettavainen ja antoisa, ja olen saanut mahdollisuuden kehittää osaamistani laajasti eri työhöni liittyvillä osa-alueilla. Olen kiitollinen, että saan tehdä töitä näin mahtavan porukan kanssa!"

Robert palkittiin hänen vastuullisuudestaan ja luottamuksellisuudestaan. Työkaverit kuvailevat häntä mukavaksi, kannustavaksi, auttavaiseksi, toimintaa kehittäväksi ja asiantuntevaksi. Työkalujen, toimintatapojen ja asenteen osalta hän soveltaa ja kokeilee tehokkaimpia ja tiimin kannalta toimivimpia tapoja jatkuvasti. Hän tavoittelee aina aktiivisesti tavoitteisiin pääsemistä ja iloitsee myös toisten onnistumisista.

"Olen todella otettu, että minut valittiin "luottamus ja vastuullisuus" -kategorian palkinnon saajaksi tänä vuonna. Vuosi on ollut minulle erityinen, sillä otin haltuuni myyntitiimin vetämisen vastuun vuoden alussa. Tämän takia juuri tämä palkinto merkkaa paljon. Kiitos kaikille mahtaville työkavereille", Robert sanoo.

Onnea molemmille!

 

Tutustu urasivuihimme ja avoimiin tyäpaikkoihimme: