ISO 45011 PERUSTEET -webinaari kanskiva (c) Canva

ISO 45001 PERUSTEET -WEBINAARI 15.3. KLO 10–11

Hel. 23 2024

Organisaatiot ovat vastuussa työntekijöidensä ja sen valvonnassa työskentelevien ihmisten terveydestä ja turvallisuudesta. Tästä syystä yrityksen on tarjottava turvallinen ja terveellinen työpaikka, joka pyrkii aktiivisesti estämään onnettomuuksia, työtapaturmia ja sairastumisia sekä kehittämään työterveys- ja työturvallisuustoimintojaan.

ISO 45001 sopii organisaatioille toimialasta riippumatta. Standardi antaa viitekehyksen, jonka avulla organisaatio kehittää työterveys- ja -turvallisuustoimintojaan.

HALUAISITKO TUTUSTUA PAREMMIN ISO 45001 –STANDARDIIN?

Tervetuloa ilmaiseen ISO 45001 perusteet -webinaarin, jonka avulla tutustut standardin pääkohtiin. Webinaarin jälkeen osaat hahmottaa keskeisiä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien hallinnan näkökulmia ja ymmärrät miten ISO 45001 -sertifiointiprosessi etenee.

Webinaarin puhujana toimii Bureau Veritas Suomen johtava arvioija sekä kouluttaja Mari Välimaa

Kaikki webinaarin ilmoittautuneet saavat webinaaritallenteen jälkikäteen, joten vaikka olisit epävarma siitä, pystytkö osallistumaan, kannattaa silti ilmoittautua!

Toivoisimme myös osallistujien lähettävän kysymyksiä etukäteen, jotta webinaari tuottaisi mahdollisimman paljon lisäarvoa osallistujille.
 

Image
In the picture Bureau Veritas' Lead Auditor Mari Välimaa

Mari Välimaa, johtava arvioija & kouluttaja

Mari on toiminut johtavana auditoijana vuodesta 2016. Ennen auditointiuraansa Mari on työskennellyt muun muassa tuotannon esihenkilönä, tuotannon suunnittelija sekä projektipäällikkönä metalliteollisuuden toimialalla. Tällä hetkellä hän auditoi ISO 45001, ISO 14001 sekä ISO 9001 järjestelmien mukaisesti rakennettuja johtamisjärjestelmiä. Auditointien lisäksi Mari toimii kouluttajana. Tulevana keväänä hänen koulutuskalenteriinsa sisältyy mm. kattava ISO 9001 vaatimukset ja sisäinen auditointi –koulutus.