Kieku Oy:lle myönnettiin BRCGS-sertifikaatti

News

Kieku Oy:lle myönnettiin BRCGS-sertifikaatti

Hel. 6 2024

Bureau Veritaksen TQR-päällikkö Joanna Westerholm kävi luovuttamassa sertifikaatin Kieku Oy:lle 25.1.2024. Sertifikaatin vastaanottivat Kieku Oy:ltä toimitusjohtaja Juha Lehto, laatupäällikkö Rosita Heikola ja vanhempainvapaalla oleva laatupäällikkö Sarianne Lukkaroinen.

Kananmunia pakkaavalle loimaalaiselle Kieku Oy:lle myönnettiin BRCGS:n kansainvälinen elintarviketurvallisuussertifikaatti. BRCGS on lyhenne sanoista Brand Reputation Compliance Global Standards ja siitä käytetään usein myös lyhennettä BRC. 

BRC-sertifikaatin saavuttaminen on osoitus yrityksen HACCP-järjestelmän osaamisesta sekä korkeiden hygienian, elintarviketurvallisuuden ja laatujärjestelmien noudattamisesta. Lisäksi sertifikaatti todistaa yrityksen omistautumisen kuluttajien turvallisuuden varmistamiseen ja vahvojen suhteiden edistämiseen sidosryhmien kanssa.

Sertifikaatin kävi toimittamassa Kieku Oy:lle henkilökohtaisesti Bureau Veritaksen TQR-päällikkö Joanna Westerholm.

Kieku Oy:n laatupäällikkö Rosita Heikola kertoo BRC:n tuovan monia hyötyjä erityisesti heidän sidosryhmiään ajatellen.  

”BRC-sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä antaa meille paremmat lähtökohdat neuvotella kansallisista asiakassopimuksista. Lisäksi se avaa kansainvälisellä arvostuksellaan laajempia vientimahdollisuuksia sekä sujuvoittaa kanssakäyntiä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa”, Heikola kertoo. 

Heikolan mukaan BRC-sertifikaatti merkitsee Kieku Oy:lle ulkopuolisen toimijan arvokasta osoitusta toimintamme laadusta. 

”Se osoittaa johdollemme, työntekijöillemme sekä ulkoisille sidosryhmillemme, että toimintamme täyttää korkeat vaatimukset, ja tuotteemme ovat turvallisia ja korkealaatuisia”, Heikola jatkaa. 

Bureau Veritas valikoitui Kieku Oy:n sertifiointikumppaniksi, sillä aiempien vuosien hyvää yhteistyötä oli luontevaa jatkaa. Auditointi sujui hyvässä yhteistyössä ja siitä jäi paljon käteen. 

”Auditointi oli selkeä ja poikkeamat viestittiin hyvin. Yhteistyö auditoijan kanssa sujui ja auditoinnin aikana läpikäydyistä asioista keskusteltiin hyvässä hengessä. Auditoinnista jäi sellainen olo, ettei osoitella virheitä, vaan arvioidaan vaatimusten täyttymistä”, Heikola päättää. 

Lue myös Kieku Oy:n uutinen BRC-sertifikaatista sekä Loimaan lehden juttu uuden laatujärjestelmän merkityksestä viennissä (vain tilaajille).

Image
Merkittävää saavutusta juhlistettiin yrityksessä koko henkilöstön voimin. Juhlapäivänä päästiin myös nauttimaan teeman mukaisesti koristeltua kakkua.

Merkittävää saavutusta juhlistettiin yrityksessä koko henkilöstön voimin. Juhlapäivänä päästiin myös nauttimaan teeman mukaisesti koristeltua kakkua.