Pharmia Luonontuote Oy

News

Pharmia Luonnontuote Oy:lle myönnettiin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Elo. 17 2023

Pharmia Luonnontuote Oy:lle myönnettiin kesäkuussa 2023 laadunhallintajärjestelmän ISO 9001:2015 -sertifikaatti.

Saavuttaakseen akkreditoidun ISO 9001 -sertifikaatin, organisaation tulee täyttää ISO 9001 -standardin määrittelemät vaatimukset. Näitä vaatimuksia ovat mm. jatkuva parantaminen, johdon sitoutuminen, riskien ja mahdollisuuksien arviointi sekä faktoihin perustuva päätöksenteko. 

Sertifikaatin kävi toimittamassa Pharmia Luonnontuote Oy:lle henkilökohtaisesti Bureau Veritasin TQR-päällikkö Joanna Westerholm.

Pharmia Luonnontuote Oy:n kehityspäällikkö Nina Ilomäki kertoo, että ISO 9001 -sertifikaatti on heille arvokas tunnustus päättäväisestä laatutyöstä ja sitoutumisesta jatkuvaan kehittymiseen.

Asetimme laatujärjestelmäprojektin tavoitteeksi tehostaa yrityksemme avainprosesseja, parantaa sisäistä tehokkuutta ja varmistaa laadukas lopputuote asiakkaillemme. Sertifikaatti on konkreettinen osoitus siitä, että olemme tavoitteissamme onnistuneet.

Nina IlomäkiKehityspäällikkö, Pharmia Luonnontuote Oy

Pharmia Luonnontuote Oy:n asiakkaille sertifikaatti merkitsee luottamusta. Sertifikaatti kertoo yrityksen vahvasta kyvystä toimittaa tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakastarpeita ja -vaatimuksia. Ilomäen mukaan sertifikaatti luo perustan pitkäaikaisille ja kestäville asiakassuhteille.

Bureau Veritas vakuutti Pharmian henkilöstön auditointien aikana asiantuntevuudellaan ja rakentavalla lähestymistavallaan.

”Jatkossakin yhteistyö Bureau Veritasin kanssa on meille korvaamaton tuki toimintajärjestelmämme kehittämisessä”, Ilomäki päättää.

Pharmia Luonnontuote Oy on ravintolisien sopimusvalmistukseen ja -pakkaamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Pharmia Luonnontuote on osa Pharmia-konsernia.