BV_Greenline

BV GREEN LINE PALVELUT JA RATKAISUT 
LIITTYEN KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Laadun takaaminen, terveyden ja turvallisuuden varmistaminen, riskien vähentäminen, suorituskyvyn kehittäminen, ympäristönsuojelu ja sosiaalinen vastuu. Näistä on Bureau Veritasissa kyse. Parannamme toiminnan standardeja ympäri maailmaa ja uskomme vakaasti, että parannamme siten koko yhteiskuntaa. Tavoitteenamme on muodostaa luottamusta yritysten, viranomaisten ja kuluttajien välillä.

Maailman johtavana tarkastus- ja sertifiointipalveluiden tarjoajana tuemme 400 000 asiakastamme olemaan tehokkaampia, järjestelmällisempiä ja luotettavampia matkallaan kohti kestävämpää liiketoimintaa ja kestävämpää maailmaa.

Kestävä kehitys sisältyy strategiaamme, koko organisaatioomme ja kaikkiin liiketoimintoihimme. 

Pätevyydellämme palvelemme asiakkaitamme vastaamaan turvallisuuden, ympäristön, sosiaalisen vastuun ja tuotteiden tai palveluiden laadun haasteisiin koko ketjussa. Tuemme asiakkaitamme heidän resurssien valinnassaan sekä tuotannon aikana. Tarjoamme asiantuntemusta toimitusketjun kaikissa vaiheissa raaka-aineiden hankinnasta tuotteiden käyttöön. Pyrimme seuraamaan kaikkia asiakkaitamme heidän kestävän kehityksen strategiansa toteuttamisessa ja vastaamaan työntekijöidensä ja sidosryhmiensä odotuksiin.

BV Green Line palveluiden ja ratkaisuiden avulla tuemme organisaatiota toteuttamaan, mittaamaan ja saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa.

Panostuksellamme asiakkaamme voivat mitattavasti osoittaa ESG-toimintojensa vaikutuksen tekemällä niistä jäljitettäviä, näkyviä ja luotettavia. Lisäämällä avoimuutta tarjoamme työkalut asiakkaiden brändien ja maineen suojaamiseen.

LISÄTIEDOT

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com