CEPA

CEPA SERTIFIOINTI

CEPA (EN 16636) TUHOLAISTORJUNNAN LAATUSERTIFIOINTI

Ensimmäinen eurooppalainen tuholaistorjuntastandardi, EN 16636: 2015 - Tuholaistorjuntapalvelujen vaatimukset ja pätevyys, ja siihen liittyvä sertifiointijärjestelmä, CEPA Certified®, asettaa kriteerit ammattimaiselle tuholaistorjunnalle.

CEPA: n (Euroopan tuholaistorjuntajärjestöjen liitto) edistämä ja toimitusketjun loppukäyttäjien tukema liiketoimintastandardi parantaa tuholaistorjuntapalvelujen laatua kaikkialla Euroopassa. Kansanterveyden, omaisuuden ja ympäristön suojelemiseksi tämä eurooppalainen kriteeristö määrittelee tuholaistorjuntapalveluille asetettavat vaatimukset ja pätevyystasot, jotka ammattimaisten palveluntarjoajien on täytettävä.

CEPA -SERTIFIOINNIN EDUT:

  • Kilpailuetu: CEPA sertifioinnin avulla yritykset voivat osoittaa palvelunsa olevan parhaiden käytäntöjen mukaisia ja ammattimaisia sekä todentamaan palveluiden toteuttamiseen osallistuvien henkilöiden pätevyys.
  • Tunnettu sertifikaatti: CEPA -standardin ja protokollan noudattamisen arvioinnin jälkeen yritykselle myönnetään kansainvälisesti laadun merkkinä tunnettu sertifikaatti.
  • Tehokkuus: CEPA –sertifiointi edistää työskentelytapojen ja tehokkuuden kehittämistä työntekijöiden ja asiakkaiden hyväksi.

OTA YHTEYTTÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com