TERVETULOA suosittuun Elintarviketurvallisuusseminaariimme, joka järjestetään tänä vuonna Tampere-talossa 2.11.2023!
Ohjelmassa keskustelua elintarviketurvallisuusjohtamisen standardien tulevaisuudesta, FSSC 22000 versio 6:sta ja Rainforest Alliance -sertifioinnista. Pääsemme myös tutustumaan samppanjan laatuluokitukseen sekä kuulemaan mielenkiintoisen vieraspuheenvuoron puolukan terveysvaikutuksista.
Ohjelma
8.30 Aamupala tarjolla luentotilan läheisyydessä
9.30 Päivän avaus ja ajatuksia elintarvikealan Elintarviketurvallisuuden standardien kehityksestä / Matti Hukari, Lead Auditor
10.00 FSSC 22000 versio 6.1, mitä uutta / Hanna Manninen, Lead Auditor & Trainer
10.45 Puolukan uudet tutkitut terveysvaikutukset ja sen merkitys kotimaiselle elintarviketeollisuudelle / Riitta Ryyti , Kiantama Oy
11.30 Lounas
12.30 Rainforest Alliance standardin sertifiointi elintarvikeketjussa / Matti Hukari
13.15 Havaintoja FSSC 22000 ja BRC auditointien poikkeamien korjaavista toimenpiteistä / Hanna Manninen
14.00 Iltapäiväkahvit
14.20 Samppanjan laatuluokitus Ranskassa / Maxime Le Roux, Technical Coordinator
15.00 Päivän yhteenveto / Matti Hukari
15.15 Seminaari päättyy
*Muutokset ohjelmaan mahdollisia
Osallistumismaksu 295€ (+alv 24%).
ILMOITTAUDU TÄSTÄ →
Osallistujat voivat varata majoituksen Courtyard by Marriott:sta kumppanuushintaan joka on -15% päivän hinnasta, varauslinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.
Olethan myös huomannut syksyn koulutuskalenterissa BRC9 , HACCP ja FSSC22000(v6) koulutukset.
Koulutuskalenteriin →
Lisätietoja Elintarviketurvallisuusseminaarista sekä koulutuksista:
Anna-Julia Puustinen
Training Business Developer
p. 010 830 8645
anna-julia.puustinen@bureauveritas.com