bv_brc

BRC JA IFS
SERTIFIOINNIT

Brittiläisten vähittäiskauppojen järjestön (British Retail Consortium) BRC -standardi ja saksalaisten vähittäiskauppojen järjestön kansainvälinen ruokastandardi IFS (International Food Standard) ovat teollisuuden ammattiryhmien suunnittelemia elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuussertifikaatteja.

Ruoan toimittamiseksi suurille vähittäiskaupan ketjuille, kuten Lidl, Asda, Tesco ja Sainsbury, tarvitaan erityinen hyväksyntä useille yleisille asioille, joilla on vaikutusta elintarvikkeiden laatuun ja elintarvikkeiden turvallisuuteen. Monet toimittajille asetetuista vaatimuksista on kuvattu British Retail Consortiumin julkaisemassa BRC Global Standard Food -standardissa. Ketjut vaativat riippumattoman kolmannen osapuolen arvioinnin laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän tarkistamiseksi ja hyväksymiseksi.

Bureau Veritas on akreditointielin UKAS:in akkreditoima näiden BRC-auditointien suorittamiseen. Bureau Veritaksen Auditoijilla on tietoa paikallisesta kulttuurista ja lainsäädännöstä

BRC / IFS -SERTIFIKAATIN EDUT:

  • Kolmannen osapuolen arviointi laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän tarkistamiseksi ja hyväksymiseksi
  • Pääsy osaan Euroopan suurimmista vähittäiskaupan ketjuista
  • UKAS-akkreditoitu sertifikaatti
  • Integrointi muihin standardeihin, esim. ISO 9001 (laatu) tai ISO 14001 (ympäristö)

OTA YHTEYTTÄ

Robert Åkerblom
Sales Manager
p. 010 830 8675
robert.akerblom@bureauveritas.com

BRC KOULUTUS

Tarjoamme BRC –standardien koulutuksia elintarviketurvallisuuden johtamisjärjestelmän toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Löydät aiheen ajankohtaiset koulutuksemme koulutuskalenteristamme.